Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
Páromnak mondtam, hogy be kell menjek a városba venni pár Női dolgot, mire egyből rávágta, hogy majd ő megy helyettem. Ezzel nincs is baj. Mondtam neki, hogy ha úgy is ott jár, hozzon nekem gyrost.
Egy órát volt a városban, majd hazajött gyros nélkűl, mondván, hogy nem volt a gyrososnál gyros...
Amit kellett venni azt is nagyon hamar elintézhette, mert nem azt vette amit kértem.
Van okom gyanakdoni, hogy miért akart ennyire a városba menni egy órára, úgy, hogy nem szokott hibázni a vásárlásban?
Te ez a csaj vagy?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
"Amit kellett venni azt is nagyon hamar elintézhette, mert nem azt vette amit kértem"
Szerintem rossz dolgot venni ugyanannyi időbe telik, mint jót.
Amúgy ennyiből nekem eszembe nem jutna a megcsalás, de ha neked igen, ott vmi gond tuti van, ha mást nem, a fejedben.
Milyen messze van a város? Pár perc, húsz perc? Nem mindegy. Szerintem nem csal meg, az túl hirtelen jött lehetőség, egy szerető sem ül otthon, kezével malmozva, hogy vajon mikor indul a férfi vásárolni :D
Nem csal meg.
Egy csomag intim betéttel a kezében beállit a szeretőhöz egy öt perces menetre.
Ez szerinted mennyire életszerű?
A gyrost meg egyszerűen elfelejtette.
#9. Neeeeem. A gyrost megette a szeretőjével az 5perces menet után. :)
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!