Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
Páromnak mondtam, hogy be kell menjek a városba venni pár Női dolgot, mire egyből rávágta, hogy majd ő megy helyettem. Ezzel nincs is baj. Mondtam neki, hogy ha úgy is ott jár, hozzon nekem gyrost.
Egy órát volt a városban, majd hazajött gyros nélkűl, mondván, hogy nem volt a gyrososnál gyros...
Amit kellett venni azt is nagyon hamar elintézhette, mert nem azt vette amit kértem.
Van okom gyanakdoni, hogy miért akart ennyire a városba menni egy órára, úgy, hogy nem szokott hibázni a vásárlásban?
Az én férjem nőhöz járt.A környéken volt szalonja a nőnek és oda ment ha nem volt épp senki, ha volt akkor is és kimentek a lépcsőházba akár 10 percre is egy puszira vagy akármire..
Nekem azt mondta, hogy sokan voltak a boltban, találkozott valakivel és szidta az eladókat is hogy lassúak.
A nőnek is van férje szóval...
Viszont más jelek is voltak nem csak ez.
Szóval bement a városba. Bevasarolt, szexelt a szeretovel es hazajött. Mindezt egy óra alatt.
Szeretném felvenni a kapcsolatot s férjeddel es idomenedzsmentet tanulni tőle. Kiváló szakember lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!