Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Együtt maradnátok azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnátok azzal, akiről kidrül, hogy évek óta folyamatosan megcsal (t) és még a szemetekbe is hazudik?

Figyelt kérdés
Válaszotokat indokoljátok kérlek!
2019. aug. 25. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ki a franc maradna együtt ilyennel?
2019. aug. 25. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Örüljön neki, hogy nem kötözöm egy döglött tehén ez arra az időre, amennyire megcsalt. Nem, nem maradnék, és mindketten jobban járunk szerintem ezzel.

33/f

2019. aug. 25. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért maradnék? Minek? Nyilván egyikünknek sem áll ez érdekében, megbocsátani nem tudnék, ő továbbra sem tudna hűséges maradni, ami pedig nekem elengedhetetlen, szóval nyilvánvaló, hogy nem egymást keressük. Azt sajnálnám, hogy éveket pazaroltam rá az életemből, de végül is jobb ha most derül ki, mint ha még több idő múlva.

Menjen csak nyugodtan a szeretőjéhez, engem hagyjon békén, hadd találjak magamnak egy normális, gerinces párt.

2019. aug. 25. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért maradnék olyannal, akinek nem kellek (mindenféle szempontból)?
2019. aug. 25. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ő ezek szerint egy teljesen másik ember, mint akinek hittem.
2019. aug. 25. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
Csak ha gumival csinálta, és ha utána én is csalhatom folyamatosan.
2019. aug. 25. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem maradnék.Ez nagyon megalázó.
2019. aug. 25. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem szeretnék ügyeletes f-sztörlő és ingyen bejáratott szobalány lenni a továbbiakban.
2019. aug. 27. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!