Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartós kapcsolatban élő vagy házas nők! Ha más férfiakra is vágytok, mégsem csaljátok meg a társatokat, annak mi az oka? Lelkiismereti okok vagy inkább félelem a lebukástól?
2-es
Jó a párodnak, de akkor a kérdés nem neked/rólad szól.
Úgy nem vágyok másra! Ha így lenne se csalnám meg, azért mert tisztelem / becsülöm / szeretem!
Meg én hiszek abba, hogy a tüzet mindig fel kell csiszolni és fel is lehet! A páromban ez is megvan!
N27
Vágytam másra, de nem titkolóztam ! Elmondtam páromnak, megbeszéltük :)
Megéltük hármasban ;) Megcsalás nem vonzó, sem a titok sem a masik átverese miatt. Tisztelem magam és páromat is annyira, ne becsapásról szóljon az életünk :)
Én szexuálisan kevés férfit találok csak úgy vonzónak. Viszont olyan volt hogy már nem volt igazán jó a kapcsolatunk és felkeltette az érdeklődésemet egy másik férfi is. Nem volt köztünk semmi nem csak szexuálisan de máshogy se. Teljes mértékben baráti szinten tartottam a dolgot de gondolatban gyakran hasonlítgattam a két férfit. Részben ebből is jöttem rá hogy a kapcsolatom halott.
De lényeg a lényeg azért nem léptem azért nem kezdtem még lelkizni se a másik sráccal mert tisztességtelen lett volna. Én mindig annyit várok el amennyit én is adok. Ha én megengedem magamnak hogy akár érzelmileg akár szexuálisan közeledjek máshoz akkor a páromtól se várhatok hűséget.
mert eldöntöttem h nem akarok más pasit
akkor sem ha esetlegesen van szexuális vonzalom
ez a kérdés a döntésről és az azzal kapcsolatos felelősségről szól
Én, amikor a házasságunkban drasztikusan lecsökkent a szex és már csak évente 2-3x csináltuk, akkor sem másra vágytam, hanem azt szerettem volna ha vele működik minden. Ugyanis hoztam egy döntést, amit nehezen változtatok meg. Végül elváltam, nem csaltam meg, mert a saját értékrendembe nem fér be a megcsalás.
Alkalom hiánya? Ne viccelj, máskor meg azt írjátok, egy nő bármikor bárhol talál ha egy kicsit is csinos, akkor melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!