Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 19 eves vagyok, es felek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 eves vagyok, es felek hogy bejonnek a lanyok is?

Figyelt kérdés

Talan a biszexualitas temakorbe kellett volna irnom, de itt remelem elobb talalok olyab lanyt aki megerti a problemamat.

Mar evek ota ugy erzem, hogy bejonnek a lanyok, sot jobban mint a fiuk. Es ezt eddig tokre el is fogadtam, sot, ha felmerult ismerettsegi korben hogy mi a helyzet velem ezen a teren, azt mondtam nem vagyok benne biztos, de szerintem mindket nem erdekel. Elfogadtak.

Am most nemregiben ram irt egy lany, (nem kifejezetten az esetem, mert a lanyosabb lanyokat nezem meg) de visszairtam neki. Mikor vele beszelgetek akkor az ugy jo erzessel tolt el, lenyegtelen mirol is legyen szo. Sot, azota egyszer ketszer elofordult hogy ragondoltam maszti kozben is. Amig beszelunk semmi gond nincs, csak mikor a rokonaim szemebe nezek erzem rosszul magam. Hogy becsapom oket, es azt varjak hogy mikor lesz baratom, nem baratnom.

En magam sem tudom, hogy most tenyleg vegulis mi a helyzet velem, nem akarok cimket magamra, hogy akkor most hetero vagy biszex vagy epp leszbi csak azt akarom tenni ami jol esik. Viszont buntudatom van amiatt hogy egy lannyal beszelgetek, lanynak irogatok olyan dolgokat amiket inkabb fiunak kellene.

Van olyan itt aki rosszul erezte magat amiatt hogy a sajat nemehez vonzodott? Hogyan tette tul magat rajta?

19l

2019. márc. 15. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ne legyen, nincs baj a biszexel, nagyon sok lány biszex vagy van valamennyi hajlama, ne érdekeljen mit gondolnak mások rólad, éld az életed úgy, ahogy neked tetszik!

Hidd el, sokkal boldogabb leszel, ha letojod az emberek véleményét és úgy élsz, ahogy neked kényelmes

2019. márc. 15. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy felvállaltam magamat magamnak.

Ez van. Lehet igy is, hogy büntudat van.

De akarok e ártani magamnak? Nem! Márpedig evvel többet ártok, mintha azt mondom, hogy neki legyen büntudata ha elitél, ez szerint szeret vagy nem.

2019. márc. 15. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#1 Nem értem miért kell ilyen ajánlatokkal bombázni, látszik, hogy össze van zavarodva és nem tudja mit tegyen. Szerintem pont nem érdekli a te barátod 20 cm-es farka. Annyira kitudok akadni az ilyeneken, hogy ahelyett, hogy nomrális választ adnának a perverzióikkal bombázzák a másikat. Nem csak a b**szás létezik a világon.
2019. márc. 15. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

" Viszont buntudatom van amiatt hogy egy lannyal beszelgetek, lanynak irogatok olyan dolgokat amiket inkabb fiunak kellene."

Nem. Annak kell, akihez vonzódsz. Akár lány, akár fiú.

2019. márc. 15. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok se meleg, se lány, de én is ugyanezt tudom mondani, mint az előttem szólók.

Teljesen értem a bűntudatot, ez természetes, mégha nem is jogos. De nem tartozol a rokonaidnak elszámolással, hogy kivel érzed jól magad.

Ha most azért, hogy megfelelj nekik, összejössz inkább egy fiúval, de miközben vele vagy, erre a lányra gondolsz, az neki sem jó meg senkinek sem.

Menj bele ebbe a kapcsolatba, próbáld ki. Lehet, hogy kiteljesedsz benne, az is lehet, hogy előbb-utóbb rájössz, hogy mégsem ez a te utad.

És nem muszáj azonnal a rokonaid orrára kötnöd, hogy ez most több mint egy sima barátság. Ezt ráérsz később elmondani, ha komolyabbra fordul a dolog.

38F

2019. márc. 16. 00:40
 6/7 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Úgy gondolom hogy a lányok jobban bejönnek. Még nem mondtam el senkinek. Szerintem ne parázd túl... semmi szégyelni való nincs abban hogy egy lánnyal ilyen szinten ismerkedsz. Ha neked tetszik akkor ne érezz bűntudatot emiatt :)
2019. márc. 18. 16:05
 7/7 anonim válasza:
Én is így vagyok...ha gondolod írj privátban, szívesen beszélgetek veled erről :) 17L
2019. márc. 20. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!