Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a férjnek?
Tavaly szeptember óta kavar a férjem az egyik kolleganőjével, decemberben már minden is megtörtént, eljöttem a kislányommal.
Sokáig nem is foglalkoztam vele, hogy mi van velük, nyilván tudtam, hogy folytatták.
Kaptak már anonim fenyegető üzenetet is, rám gyanakodtak, nem én írtam. Több ember is tud a dologról.
Pár napja valaki anonim írt a nő férjének, hogy mi van a háta mögött. Azt írta, hogy sejti, de nincs bizonyíték.
Természetesen én vagyok ezzel is meggyanúsítva és meg is fenyegettek, ha megtudják, hogy én voltam, akkor bajban leszek. Saját férjemtől ezt hallani nyilván nagyon rosszul esett.
Tudom, nem kellene ebbe energiát fektetnem, de már elegem van ebből az egészből. Undorító, belevonták a csaj gyerekeit is, az már túlzás.
Már mondtam, hogy vagy vállalják fel vagy tartsák titokban, mert így folyamatosan embereken áttaposnak és emberek érzéseivel játszadoznak.
Nem êrzem, hogy nekem kéne pontot tenni a dolog végére, de elég volt, féltem a kislányomat, a gyerekek a legnagyobb vesztesei a történetnek.
Ti mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!