Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen viszonynak gondoljatok ezt?
Te neked mi a bajod kérdező?
Neked ez jó? Nem jó? Sok? Kevés?
17 es koszi h legalabb te tudod mi a helyzet🙂
20as tudom h nem valasztana engem mondta is es Zt is h nem szerelmes belem. De emberileg szeret.
A tobbieknek meg elmondom még 1x nem bem csak szex miatt talizunk, van olyan h talalkozunk ugyan idot toltunk egyutt de nem szexelunk pedig lenne ra alkalom. Ugyhogy nem az ingyen punci kategoria.
A 0 anyagai rafirditasrol meg azt h ajandekokkal lepjuk meg egymast, illetve a programokhoz is kell penz amit nem mindig en fizetek. Uh ez sem allja meg a helyet.
19 talan neked lehet igazad baratsag extrakkal. De nagyon barat se mert azert nem vagyok ferfi. Nyilvan nem tudom baratilag azt nyujtani mint 1 ferfi.
Inkabb csak kiegeszitem az életét lehet talan ez a legjobb szo. Es ez nem egyenlo a kihasznalassal mert ha kihasznalna lehuzna anyagilag vagy tenyleg csak szexre tartana
Ez egy olyan viszony, ahol kellemes időtöltés történik mindkét fél részéről. Nincs elköteleződés és nincs felelősség. A barátság annyiban más, hogy ott teszünk is egymásért, kölcsönösen segítjük egymást, ha a másik bajban van. Ehhez jöhetnek az extrák…. De az alap a baráti kapcsolat, amibe mindkét fél kölcsönösen tesz erőfeszítést.
Nálatok ez szerintem ezt a szintet nem éri el. Ezért mondom, hogy időtöltés. Azt érdemes mérni, hogy a szerető mit tesz meg érted akkor is, ha neki ez plusz erőfeszítést jelent. Valószínűleg gyakorlatilag semmit…. Az ajándék nem releváns ilyen szempontból….
Ez egy könnyű laza kapcsolat, nem tudsz rá érdemben számítani.
Ehhez képest viszont az egyik legnagyobb kincsedet odaadod neki…
Előző voltam…
#22 Egymást lepitek meg, magyarul még te fizetsz érte, meg még van, hogy a programokért is.Jó Isten...
Ezért hozzád jár, nem prostihoz.Mert ott fizetni kell minden alkalommal a fél óra-óráért.
Ha te ezenkívül független vagy, akkor csak elpazarolod rá az idődet, miközben lehetnél egyenrangú társa valaki másnak, aki felvállal és szeret.
Ha viszont te is házas vagy, akkor egyszerű a felállás. Egyikőtök sem akar válni, jól elvagytok a házasságban is és a szeretővel is. Ez így kölcsönös és rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!