Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen viszonynak gondoljatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen viszonynak gondoljatok ezt?

Figyelt kérdés
A hazas ferfi nem hitegeti a not, nem mondja h elvalik nem mondja h szerelmes, es nem csak a szex miatt talalkoznak hanem beszelgetes kikapcsolodas miatt is, tehat sok talalkozo van ami nem a szex miatt tortenik. Jol erzi magat a novel de ennyi. vannak ajandekozasok apro meglepik sok kacagas, sokat mesel az eleterol csaladjarol stb. Ezt ilyen barati viszonynak lehet mondani? Ez ilyen barati kotodes? Tehat nem 1 hagyomanyos szeretoi viszony h csak a sex miatt. Meg h fut fat igergetne a szeretonek.

2024. febr. 9. 18:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj, gondolom egyfolytában hangoztatja, hogy mennyire borzalmas a házassága, mint ahogy a csalók 99%-a ezt mondja a szeretőnek. Különöen gusztustalan, hogy neked mutogat képeket, komolyan rosszul vagyok.

Amit leírsz, az teljesen hagyományos szeretői viszony. A pasi téged is hülyít, meg otthon az asszonyt is.

A szerezői viszonyt mindig a közös titok teszi izgalmasabbá.

Már rég fülig szerelmes vagy a pasiba.

2024. febr. 9. 19:32
 12/28 anonim ***** válasza:
63%

Elolvastam a kérdést és válaszokat,de azt mondom amit a 10 válaszoló!

Pluszban még csak annyit,hogy gyáva! Gyáva változtatni,magáért tenni stb.

2024. febr. 9. 20:00
 13/28 anonim ***** válasza:
64%

Így van gyáva. Tenni nem tesz, hogy otthon jobb legyen, hanem menekül. Ne aggódj, most minden szép és jó, majd ha jönnek az első megoldandó problémák, vakarni fogjátok a fejeteket.

Fél egyedül maradni az ilyen.

2024. febr. 9. 20:04
 14/28 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ha te nem azt akarnád hallani, hogy szerelmes beléd, szeret téged, elváljon és veled legyen akkor ki sem írtad volna a kérdést..
2024. febr. 9. 20:20
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

Akkor nem írtál volna ki két nap alatt minimum 15 kérdést róla* pontosabban. Mi a fenét akarsz itt hallani? Te vagy vele ilyen baráti viszonyba, miért nem kerdezed meg, hogy mit érez irántad?

A családi közös képeit nézegeted, de ezt megkérdezni már nem mered?

Ez azért milyen lábtörlő dolog mar..

2024. febr. 9. 22:01
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem hangoztatja h szar a hazassaga, inkabb aztmondja elvannak, ismetmondom nem hiteget
2024. febr. 10. 04:58
 17/28 anonim ***** válasza:
57%
Én másképp látom, mint a többség, de valószínűleg azért, mert szintén a többséggel ellentétben én elhiszem, hogy valaki két emberbe is lehet egyszerre szerelmes. Pontosan tudom, miben vagy, nálunk is ez a helyzet, nem várom el, hogy elhagyja értem a feleségét, akit tudom, hogy szeret. Nem szidja 0-24,egyáltalán nem hiteget. Szeretünk egymással időt is tölteni és nyilván a szex is nagyon jó. Nem fogok hazudni, amikor belementem ebbe, akkor még reméltem, hogy elhagyja értem, már akkor is tudtam, hogy szerelmesek vagyunk, de csak utána értettem meg, hogy nem így lesz, és nem csak engem szeret. Ha te rendben vagy ezzel, nem kell agyalni, hogy mi mozgatja a kapcsolatot, de arra figyelj, hogy ne ragadj benne, ha neked már nem jó, és többre vágynál. Azért egy szeretői viszonyban nem biztos, hogy minden igény kielégül, és akármennyire jó is együtt, ha a maradék időben egyedül érzed magad.
2024. febr. 10. 05:51
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
Hát nekem kimeríti a szar házasság fogalmát ha a férj a szabadidejét egy másik nővel tölti akivel szexuális kapcsolata van, de ez én vagyok 😀🤷‍♀️
2024. febr. 10. 09:47
 19/28 anonim ***** válasza:
85%

Barátság extrákkal felnőtt verzió.

Nem azért nem lesztek egy pár (még ha esetleg össze is illenétek), mert túl nagy a szabadság vágy, hanem mert egy felépített életet nem akar ledózerolni.

2024. febr. 10. 10:42
 20/28 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagy neki semmije, nem néz téged semmibe.Ingyen p*na, ráadásul még panaszkodni is lehet neked, te meg tuningolod az egóját.

Mindezt minden erőfeszétés nélkül, teljesen ingyen.

Van egy nője, akinek a pénzét, az életét adja.Tőled meg ugyanazt kapja, mint a feleségétől, csak 0 erőfeszítéssel, 0 anyagi ráfordítással, 0 felelősséggel, 0 elköteleződéssel.

Soha ne higyj el a férfiaknak semmit, nem szeret téged, nem vagy neki fontos.Csak kihasználja, hogy vágysz a szeretere, ő meg nem ad neked semmit, csak kiszipolyoz.

Majd ha úgy adódna, hogy választania kellene, vagy kockára kerülne a családja, megdöbbenél, hogy micsoda egy rohadt féreg ez a kedvesrendes pasi.Azonnal elfordulna tőled és kegyetlenül elárulna mindent, ami eddig köztetek volt.

2024. febr. 10. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!