Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a pasim? Mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a pasim? Mindig leborotválja a farkát, mielőtt a fodrászához megy.De mindig minden esetben, sose hagy ki egy alkalmat sem. Többi lenn.

Figyelt kérdés
Onnan tudom hogy fodrásznál volt,hogy az elektromos borotva mindig elől marad a fürdőben. Saját bevallása szerint a lány már bepróbálkozott nála, és rengetegszer tett utalásokat neki. Szerintem ez nem lehet véletlen.
2024. jan. 31. 11:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
full kamu szag van itt
2024. jan. 31. 13:24
 22/33 A kérdező kommentje:

Egyrészt a csajé a fodrászat, szval nem rúgnák ki.

A megtépést kb úgy értette,hogy ha a csaj vágná a hajam, akkor féltékenységből biztos nagyon cibálná fésüléskor, illetve szárításkor,plusz tuti direkt el is baszná.

Meg simán megtépne féltékenységből amúgy is, most nem tudom hogyan írjam körbe,de olyan közegben mozog, illetve olyan közegből származik, ahol az ilyesmit mindennaposnak lehet mondani, hogy lekevernek egymásnak egyet

A barátom nem hiszem hogy megvédene, kérdeztem erről, azt mondta tanuljam meg megvédeni magam.

2024. jan. 31. 13:35
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szexel vele, miért lenne rád féltékeny??

Nem védene meg a hapsid...? Az gyönyörű.

Amúgy nem hinném, hogy saját üzletet vezet és megtépi a vendégeket. Hamar csődbe menne.

2024. jan. 31. 13:44
 24/33 A kérdező kommentje:
Sztem itt csak rólam van szó, természetesen nem az összes vendéget tépi meg.
2024. jan. 31. 13:57
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb megy a pasid, köss egy masnit a hajára és írd rá, hogy vissza sem kell küldeni, megtarthatod.
2024. jan. 31. 14:27
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a hajába kötném a masnit, hanem a borotvált szervére.
2024. jan. 31. 14:30
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerü mond meg a pàridnak hogy keresen màsik fodràszt… ha zokon veszi akkor van valami… Bar szerintem van valami…
2024. jan. 31. 14:58
 28/33 anonim ***** válasza:
90%
Én képes lennék beállítani amikor éppen a pasika fején dolgozik.. lesz ami lesz..
2024. jan. 31. 15:58
 29/33 anonim ***** válasza:
14%

"Megcsal a pasim? Mindig leborotválja a farkát, mielőtt a fodrászához megy.De mindig minden esetben, sose hagy ki egy alkalmat sem."

Hát, persze és közben ott a másik két fodrász is, meg az ő kuncsaftjaik.

Amúgy, ha mondjuk havonta jár fodrászhoz, miért sajnálod tőlük azt a 10 percet? 😂

2024. jan. 31. 16:06
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Itt a pasid kérdése:

A feleségem most ment vissza dolgozni, eddig szőrös volt ott lent, de miután elkezdett dolgozni kb két hétre rá leborotválta?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2024. jan. 31. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!