Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kipattintom magam izmosra, leborotválom magam kopaszra és lopok egy Audit automatiksan azonnal lesz bnőm?
Figyelt kérdés
Csak Audis, kigyúrt, kopasz hapsikat lehet látni nővel...2022. szept. 20. 12:46
1/25 anonim válasza:
Kifigyeled, mikor a kopasz kiszáll bezárni a kertkaput bepattansz az Ányócba, aztán elhajtsz a szolis szőkével a jobb egyen.
Menet közbe a combjára csapsz, és közlöd vele, hogy mostmár az enyém vagy Cica.
Van még kérdés?
Ja, rendszámot cseréld le, mert keresni fognak!
2/25 A kérdező kommentje:
A kigyúrt kopasz távirányítóval csukja a kaput..
2022. szept. 20. 12:56
3/25 anonim válasza:
A halálos iramban filmek miatt lett divat a "Mr. Proper" stílus!
4/25 anonim válasza:
Igen. Aztán majd írd meg, mennyi idő alatt csuktak le. Érdekes kísérlet lenne.
5/25 anonim válasza:
Az én férjemnek egy kis Renault Clioja van. Nálunk nekem van Audim, és szőke is vagyok:))
6/25 anonim válasza:
"Csak Audis, kigyúrt, kopasz hapsikat lehet látni nővel..."
Így van. Az összes többi olyan selejt, mint te.
7/25 anonim válasza:
Mondjuk a párom nem kopasz és egy 12 éves fordja van. Igazából kigyúrva sincs. Most, hogy mondod, haza is megyek meló után pakolni, mert ez így nem élet!
8/25 anonim válasza:
Mostmár a szakállas, szőrös, lobonocos pasik a menők, nem? A kopasz már kiment a divatból.
10/25 anonim válasza:
Hát figyelj, én személy szerint az ilyen pasiktól hányok, de sok nő ismerősömnek valamiért tényleg bejön ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!