Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a pasim? Mindig leborotválja a farkát, mielőtt a fodrászához megy.De mindig minden esetben, sose hagy ki egy alkalmat sem. Többi lenn.
megtépne a lány."
Ő téged...? Aztán miért? Nem te vagy a barátnője? Engem még sosem készült megtépni a férjem fodrásza. Mondjuk én is hozzá járok, csak nem ugyanakkor.
"Megtépne a lány". Hee? Téged??? Ugyan miért? Talán ő a barátnő, te meg a szerető?
Te vagy kamu vagy, vagy nagyon buta.
Az az igazság,hogy ez csak jelenleg spekuláció. Azzal egybe kötve,hogy az itt kommentelők többsége ahhoz segít hozzá,hogy túl gondold az egészet. Én sem csaltam meg a párom 15 éve, pedig a lenti részt teljesen karbantartom. Ha elmegyek tusolni vagy fürdeni és le pillantva látom hogy nekem nem tetszik a szőrzet hossza akkor le húzom. Teljesen mindegy,hogy fodrászhoz,boltba, munkába,vagy céges buliba megyek. Stb stb stb
Gondolom a párod ettől függetlenül is karban tartja a cerkát odalent. Akár az is lehet , hogy neki pont úgy jön ki a növekedés,egyszer akkor elkezdte aztán így mindig arra az időre nő meg neki mire megy hozzá. Az meg hogy a csaj elmondásod szerint megtépne téged lehet fordítva is, hiába próbálkozik nála a csaj,el van utasítva. Nyilván tudja ki a párja és ez benne egyfajta féltékenység,hogy miattad nem kapja meg a srácot. Nyilván 100% soha nincs de nem kell rémeket látni rögtön mindenbe.
"Megtépne a lány"
Persze, van valahol egy idegbeteg ember, aki random bántalmaz másokat (akár vendégeket is), és még mindig megvan az állása.
Vagy kamu kérdés, vagy hülye vagy.
Utóbbi esetben szerintem csak egy nagyon hülye (de mégis hatásos) érv a kedves párodtól, hogy ne menj vele.
De, menj csak vele. Ha történetesen megtép a nő (de nem fog), akkor simán feljelentheted testi sértésért.
Tehát egy pszichopatához jár teljes nyugalomban, aki megtép másokat (őt persze nem) és még mindig praktizál. Te nem mehetsz oda, mert biztos bántani fog, ráadásul úgy, hogy ott lenne a "párod" is.
(A férjem ott helyben leszerelné a kacsóit a drágának, ha csak felém suhintana is)
Megcsal vele egyértelmű. Hülyedumával távoltart tőle és még a farkát is leborotválja mikor odamegy.
(Amúgy ha még nem is csal meg vele, akkor is 1000000%, hogy csak mert a csaj nem akarja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!