Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel foglaljam le magamat?
Férjemnek titkos viszonya volt, pár nap alatt ki is derítettem. Hazudozott, át akart verni utána is. Már eljöttünk tőle a gyerekkel.
3 hónapja történt, mindennap sírok és nagyon sokszor eszembe jut.
Babával vagyok napközben, rá koncentrálok. Takarítok, pakolok, főzök.
Voltam már koncerten, szórakozni, de egyfolytában csak a történtek járnak a fejemben és az, hogy ők meg most is élvezik egymás társaságát.
Sokat foglalkozok magammal is, tornázok illetve a hibáimat igyekszem kijavítani.
Úgy érzem mindez mégsem elég, egy hatalmas gödörben érzem magamat, ahonnan mászok fel 2 métert, majd zuhanok 3-at.
Pszichológushoz nem szeretnék menni.
Sebzett vaddal csak óvatosan, lám, Zrínyinek is az lett a veszte... 😂
Turisztikai szervező a szakmám, ambár nem érdekel a turizmus.
Többmindenen gondolkodtam, hogy jó volna tanulni, de igazából annyira semmi nem érdekel. A munkát, amit szerettem csinálni, sajnos betegség miatt nem csinálhatom.
Jelenleg közösségi közlekedésben dolgozom (ez úgy ahogy érdekel). Közlekedésmérnökin agyalok, bár ahhoz rendbe kell hoznom az életemet, plusz egy kicsit visszatart, hogy több közlekedésfanatikus ismerősömnek is beletört a bicskája a képzésbe.
Amíg lázadsz a történtek ellen, amíg sajnáltatod magad nem fogsz tudni tovább lépni. A férjed egy f.szfej hogy elhagyott a gyerekkel a másik nőért, de sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni. Kaptál egy ütést amit nem feltétlen érdemeltél meg, most nyalogatod a sebeidet mert még friss és kellemetlen.
Ha az önsajnálaton túllendülsz és keresel egy másik férfit aki szeret és tesz is azért, hogy boldog légy akkor meg lesz megoldás. Mivel a férjeddel kénytelen leszel találkozni heti rendszerességgel így még nehezebben fog a seb begyógyulni, a közös gyerek összeköt titeket.
45F
"Hazudozott, át akart verni utána is."
Gerinces faszi lehet! Hogy nem derült ki a jelleme már házasság előtt?
"Már eljöttünk tőle a gyerekkel."
A válást is elindítottad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!