Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 hónapos fix külföldi munkavé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapos fix külföldi munkavégzés minimális kommunikációval, hogyan foglaljam le magam?

Figyelt kérdés
Párom kapott egy lehetőséget, hogy a cég amerikai partnerirodájába kimehet fix 3 hónapra dolgozni. Eleinte hezitált, hogy menjen-e, én biztattam, hogy lehet soha nem lesz ilyen lehetősége még egyszer, a karrierjében is egy fontos állomás, menjen. Elérkezett a nagy nap, kikísértem a reptérre múlt héten. Ott most 2:33 van, tehát hatalmas az időeltolódás, munka közben nem akarom zavarni, így alig tudunk beszélni, valamint mondtam is neki, hogy keveset beszéljünk, mert ha gyakran tesszük, akkor csak még jobban fog hiányozni, az sokkal rosszabb lesz. Mióta elment szenvedek, minden órában eszembe jut, akár napközben a munkahelyemen, akár esténként otthon, hogy vajon mit csinál, jól érzi-e magát, nem gondoltam, hogy ennyire nehezen fogom viselni ezt a helyzetet. Egyik éjjel arra riadtam fel, hogy keresem álmomban, hirtelen nem is tudtam, hogy miért nincs mellettem. Azóta egyébként 2 alkalommal beszéltünk.
2021. ápr. 28. 11:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán értelek, 3 hónapról van csak szó és nem 3 évről. Család, barátok, hobbik, munka, tanulás, bármi, amivel el tudod terelni a figyelmed? Ha elkezdesz kattogni a hiányán azonnal találj valami mást amibe belemerülhet, még egy kis idő és meg fogod szokni. Próbálj ki új dolgokat, menj el kirándulni, sétálni, tanulj valami újat, próbáld meg azzal enyhíteni.
2021. ápr. 28. 11:43
 2/18 anonim ***** válasza:

Tanulj meg valamit. Három hónap pont elég arra :)

Például nem tudom érdekel-e, de megtanulhatsz varrni, vagy főzni, vagy kisebb famegmunkálást :)

2021. ápr. 28. 11:51
 3/18 anonim ***** válasza:

Mi van?

Barátok, család, hobbik, munka, suli, sport,olvasás, takarítás.

Szívesen!

2021. ápr. 28. 11:52
 4/18 A kérdező kommentje:
Budapesten élünk, mindkettőnk családja 200-220 km-re van, ezt leszámítva a többi tevékenységet szoktam csinálni, de igazán semmi sem kapcsol ki, mindig elkalandozom gondolatban. Lehet, hogy azért ennyire nehéz, mert 2 év alatt ezelőtt 3 nap volt a leghosszabb idő, amit külön töltöttünk.
2021. ápr. 28. 12:14
 5/18 anonim ***** válasza:
A 80 éves nagyszüleimnél cuki, hogy 60 év után már nem tudnak meglenni egymás nélkül, de nálatok még nem.
2021. ápr. 28. 12:16
 6/18 anonim ***** válasza:

Hú de béna vagy

Nulla élet, nem csoda, hogy szenvedsz

Ilyen nőkból lesz ám, a rövid pórázas feleség

Már attól megfulladtam, hogy elolvastam a posztodat

Ja és nő vagyok

2021. ápr. 28. 12:27
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem írtam semmit arról, hogy mit csinalok a szabadidőmben, de ez nem jelenti azt, hogy otthoni semmittevéssel töltöm az időt. Voltam a barátnőimmel étterem teraszán, naponta járok a Margitszigetre futni, hétköznap dolgozom egy irodában (nálunk már nincs home office), egyik barátnőmmel szeretnénk egy meghatározott témájú Youtube csatornát csinálni, ezt gőzerővel készítjük elő (videóötletek, közösségi oldal...), egy holokausztról szóló könyvet olvasok, játszom a macskánkkal, illetve naponta-kétnaponta takarítok és főzök magamra, tehát van dolgom. Viszont ezen tevékenységek közben is nagyon gyakran eszembe jut a párom.
2021. ápr. 28. 12:41
 8/18 anonim ***** válasza:

Jó, okééé

Szóval akkor az a kérdés, hogy mivel kösd le magad, miközben épp lekötöd magad?

Szerintem igyál a programok alatt, tuti nem fogsz semmire emlékezni, de lesznek követőid a youtube-on.

szívesen

2021. ápr. 28. 12:51
 9/18 anonim ***** válasza:
Beszéljetek ahogy tudtok, próbáljatol kreatív megoldásokat kitalálni, amivel így, a távolból tudjátok ápolni a kapcsolatotokat. Írjatok egymásnak a napotokról akkor is, ha nem tudtok élőben beszélni, úgy, mintha leveleznétek. Ha az neki megfelelő, kelj fel kicsit korábban munka előtt, reggel 7kor ott este 10 van, olyankor talán viszonylag fixen tudtok beszélni.
2021. ápr. 28. 13:01
 10/18 A kérdező kommentje:
Minden nap fél6-kor kelek, akkor készítem el az ebédemet vagy megyek futni, olyankor nincs időm vele beszélni.
2021. ápr. 28. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!