Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 hónapos fix külföldi munkavé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapos fix külföldi munkavégzés minimális kommunikációval, hogyan foglaljam le magam?

Figyelt kérdés
Párom kapott egy lehetőséget, hogy a cég amerikai partnerirodájába kimehet fix 3 hónapra dolgozni. Eleinte hezitált, hogy menjen-e, én biztattam, hogy lehet soha nem lesz ilyen lehetősége még egyszer, a karrierjében is egy fontos állomás, menjen. Elérkezett a nagy nap, kikísértem a reptérre múlt héten. Ott most 2:33 van, tehát hatalmas az időeltolódás, munka közben nem akarom zavarni, így alig tudunk beszélni, valamint mondtam is neki, hogy keveset beszéljünk, mert ha gyakran tesszük, akkor csak még jobban fog hiányozni, az sokkal rosszabb lesz. Mióta elment szenvedek, minden órában eszembe jut, akár napközben a munkahelyemen, akár esténként otthon, hogy vajon mit csinál, jól érzi-e magát, nem gondoltam, hogy ennyire nehezen fogom viselni ezt a helyzetet. Egyik éjjel arra riadtam fel, hogy keresem álmomban, hirtelen nem is tudtam, hogy miért nincs mellettem. Azóta egyébként 2 alkalommal beszéltünk.
2021. ápr. 28. 11:36
1 2
 11/18 BeefEater ***** válasza:

Munka közben tényleg ne zavard. Mikor én az USA-ban vagyok tényleg a magyar idő szerinti reggel a legkényelmesebb.

Ez a futás (és főleg a főzés) kicsit kifogásnak tűnik nekem. Ha felteszel egy fejhallgatót és azon beszélsz akkor nem zavar a főzésben. Én futás közben is szoktam így ismerőssel beszélni.

2021. ápr. 28. 14:42
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem kifogás, főzés közben nem tudnék rá figyelni, vagy odaégetném a kaját. Futás közben meg végképp nem beszélek, nem kocogni szoktam, hanem 10-15 km-t megyek, egyébként a szakemberek sem javasolják, mert olyankor az oxigént nem az izmaidnak adja a szervezeted, hanem a beszédre használja fel.
2021. ápr. 28. 16:06
 13/18 BeefEater ***** válasza:

Én is 10km -t szoktam futni és az időn nem látszik meg ha beszélek közben. Az a titka, hogy nem a beszéd ütemében veszem a levegőt, hanem a légzés ütemében beszélek.

De amikor otthon van a párod akkor nem is szólhat hozzád amikor főz különben odaégeted a kaját?

2021. ápr. 28. 16:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Dehogynem, arra értettem, hogy nem tudnám közben a telefonomat is fogni magam előtt (videóhívás), kevergetni az ételt, aprítani a hozzávalókat stb, mert nincs ennyi kezem.
2021. ápr. 28. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez egy speciális helyzet, nyilván alkalmazkodnod kell hozzá egy kicsit. Hetente legalább néhányszor nem tudod előző nap elvégezni a főzést/futást? Mindegy is amúgy, ezt te látod, biztos eszedbe jut neked is végiggondolni mikor tudnátok beszélni.
2021. ápr. 28. 16:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Heti 1-2 alkalommal megoldjuk, nem szeretném minden nap zavarni, nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy tereljem el róla a gondolataimat.
2021. ápr. 28. 16:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, közben rájöttem.

Nekem távkapcsolatban az segített, ha minél többet beszélgettünk üzengettünk, ezért is erre kerestem rögtön a megoldást.

Ha ennyire le vagy foglalva egyébként, akkor még talán annyit tudok mondani, hogy idővel jobb lesz, addig tarts ki.

2021. ápr. 28. 18:32
 18/18 anonim ***** válasza:
De miért kellene fognod a telefont? Letámasztod, aztán főzöl. Én rengetegszer főztem így, mikor távkapcsolatban voltam, akkor beszélgettünk, mikor a vacsorát főztem.
2021. ápr. 29. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!