Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapos fix külföldi munkavégzés minimális kommunikációval, hogyan foglaljam le magam?
Munka közben tényleg ne zavard. Mikor én az USA-ban vagyok tényleg a magyar idő szerinti reggel a legkényelmesebb.
Ez a futás (és főleg a főzés) kicsit kifogásnak tűnik nekem. Ha felteszel egy fejhallgatót és azon beszélsz akkor nem zavar a főzésben. Én futás közben is szoktam így ismerőssel beszélni.
Én is 10km -t szoktam futni és az időn nem látszik meg ha beszélek közben. Az a titka, hogy nem a beszéd ütemében veszem a levegőt, hanem a légzés ütemében beszélek.
De amikor otthon van a párod akkor nem is szólhat hozzád amikor főz különben odaégeted a kaját?
Igen, közben rájöttem.
Nekem távkapcsolatban az segített, ha minél többet beszélgettünk üzengettünk, ezért is erre kerestem rögtön a megoldást.
Ha ennyire le vagy foglalva egyébként, akkor még talán annyit tudok mondani, hogy idővel jobb lesz, addig tarts ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!