Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel foglaljam el magam vasárnap a párom nélkül?
A barátommal lassan 2 éve vagyunk együtt, de vasárnap reggel mindig meg haza, hogy dolga van illetve besegít a családi cégükbe.
Most kezdek egyetem után teljes munkaidőben dolgozni, így péntek estétől vagyunk együtt vasárnap reggelig, de aznap meg már unatkozok és magányosnak érzem magam. Gondoltam el kéne járnom valami csoportos edzésre, mert barátnőkkel nem tudok találkozni, mind a piájukkal vannak.
Mit tennétek a helyemben?
23L
Pihengess, főzzél, olvass, tvzz, akármi.
Miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni,ha van egy szabadnapod?
Hétközben úgyis indul a mokuskerek...
A helyedben én nagyon tudnék élvezni heti egy napot egyedül.
Sorozatot néznek, sétálnék, sütnék, pakolásznék a lakásban, és úgy mennék el a bútorboltba, hogy nem kell rohanni. 🙃
Bocsi, tudom, hogy okostelefon meg elírás, de az utolsó mondatodon annyira röhögök. :DDD Freud se tudna erre jobbat mondani. :D
Egyébként ha már együttéltek, időzítsd ilyenkorra a házimunka rád eső részét, nyugiban meg tudod csinálni. Szervezz egy kis énidőt, lazítás a kádban, olvasás, pihenés... Egész héten gürizel, tényleg nem kell egy kis pihi? Vagy te is meg tudod látogatni a szüleidet, ha nem a laknak túl messze.
Egész héten 2 éjszakát egy egész napot szán rád?
Neked ez ok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!