Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú nőt akarnak a férfiak szeretőnek?
Ugye van az a tipikus szerető és a feleség típus.
Na de milyen típusú lányok a szerető típusú lányok?
10
Kevésbé szép, mint amennyire a csaj a képeken. Nem figyeltél amit írtam az 5-ös válaszomban? Leírtam, de leírom még egyszer, hogy ha én is 10/10-es lennék, akkor igen, elfogadnám. Jelenleg nem tudom hányas vagyok (ha már pontozni kellene, nem is érdekel, mert szarul azért nem nézek ki), de 10/10-es azért biztos, hogy nem, és nem biztos, hogy éppen az esete lennék egy ilyen csajnak.
Különben aki jelenleg tetszik nekem (élőben), ő nem hozza ezt a "szintet", csak hasonló kaliberű, és ő nekem személyiségre is bejön.
Tehát itt ne értsen félre engem senki, én nem gondolom, hogy csak a linkelt csaj típusú lányok lehetnek szépek, de a kérdés a "szeretőkre" vonatkozott, és az szexkapcsolat, márpedig szexkapcsolatot a "fullos" nőkkel érdemes kialakítani.
Párkapcsolatot azért már nem, oda több kell, mint egy csinos pofi, ott számít a személyisége, de az ágyban, szexkapcsolatnál leszarom a személyiségét, nem azért vagyok ott, nem az érdekel ott és akkor, abban a pillanatban.
Én elhiszem, hogy ez sok embernek (nőnek, férfinak egyaránt) fáj, hogy a szexkapcsolatra fullos bige a nyerő, de én legalább nem kertelek, nem hazudok, őszintén megmondom, hogy mi a szitu.
12. De kinek és mi a "fullos" az "átlagos" és az "átlag alatti"?
Mert hiába sportos, magas, jó képű a srác, ha őr a boltban, vagy a melóhelyed portáján.
Hiába "fullos" a csaj, ha (És itt olvasom folyton, hogy ezek kizáró okok.) cigizik, és nincs diplomája.
Sokan nem a “szintjuknek” megfelelo ember utan acsingoznak.
Egy regi gimis osztalytarsnom 190 magas, kosaras, izmos helyes pasikra csorgatta a nyalat, mikozben o kisse tulsulyos volt. De szamomra az is furcsa, mikor a pocakos pasik szeretnenek topmodellt maguknak, az atlagos, de hozzajuk valo, talan szinten kicsit pocakos noket meg fikazzak. Nem lehetne, hogyha mondjuk en igenytelen zsiroshaju no vagyok, ne szoljam mar le a tobbi igenytelen zsiroshaju hapsit? Es vice versa.
15
Igazából az ember külsejének nem sok köze van az ízléséhez.
Például amit írtál is, hogy egy kövérebb csajnak bejött egy izmos srác.
Az, hogy kihez vonzódunk, azt a külsőnk nem befolyásolja, legfeljebb az esélyeinket az illetőnél. Az esélyünk már kevés lehet egy szar külsővel, de attól még tetszik x-nek y úgy, hogy a közelében sincs külsőleg. Nincs összefüggés.
Egy szegény nőnek is tetszhet egy gazdag pasi, és egy kövér nőnek is tetszhet az izmos srác. Nekem például tetszett már olyan csaj, akit a legtöbben inkább elkerülnének, engem meg nagyon megfogott, pedig ha "szintek" alapján nézzük, akkor felette voltam külsőleg, de ez engem rohadtul nem érdekelt, akkor sem, most sem. Jelenleg is a barátnőm.
17
Ez is igaz. Én nem állítottam az ellenkezőjét. :)
Illetve még egy fontos dolog. Az nem baj, ha az embernek a saját szintje FELETTI ember tetszik, csak akkor ne vegye sértésnek, ha nem őt választja az adott illető. Tehát elvárás se a nők se a férfiak részről ne legyen, mert nem jogos egyik sem.
Nekem ez a nagy bajom. Oké, hogy tetszik x embernek y, de ne várja el, hogy olyan kaliberű embernek KELL lennie a párjának. Én sem próbálkozom a szintem felett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!