Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen típusú nőt akarnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú nőt akarnak a férfiak szeretőnek?

Figyelt kérdés

Ugye van az a tipikus szerető és a feleség típus.

Na de milyen típusú lányok a szerető típusú lányok?

2024. jan. 10. 13:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%

10

Kevésbé szép, mint amennyire a csaj a képeken. Nem figyeltél amit írtam az 5-ös válaszomban? Leírtam, de leírom még egyszer, hogy ha én is 10/10-es lennék, akkor igen, elfogadnám. Jelenleg nem tudom hányas vagyok (ha már pontozni kellene, nem is érdekel, mert szarul azért nem nézek ki), de 10/10-es azért biztos, hogy nem, és nem biztos, hogy éppen az esete lennék egy ilyen csajnak.

Különben aki jelenleg tetszik nekem (élőben), ő nem hozza ezt a "szintet", csak hasonló kaliberű, és ő nekem személyiségre is bejön.

Tehát itt ne értsen félre engem senki, én nem gondolom, hogy csak a linkelt csaj típusú lányok lehetnek szépek, de a kérdés a "szeretőkre" vonatkozott, és az szexkapcsolat, márpedig szexkapcsolatot a "fullos" nőkkel érdemes kialakítani.

Párkapcsolatot azért már nem, oda több kell, mint egy csinos pofi, ott számít a személyisége, de az ágyban, szexkapcsolatnál leszarom a személyiségét, nem azért vagyok ott, nem az érdekel ott és akkor, abban a pillanatban.

Én elhiszem, hogy ez sok embernek (nőnek, férfinak egyaránt) fáj, hogy a szexkapcsolatra fullos bige a nyerő, de én legalább nem kertelek, nem hazudok, őszintén megmondom, hogy mi a szitu.

2024. jan. 10. 14:34
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
11# Szerintem ritka az a felállás is amikor egy "fullos bige" átlag alatti pasival jár össze kefélni, mikor átlag felettivel is tudna hisz jó csaj. 🙄
2024. jan. 10. 14:52
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

12. De kinek és mi a "fullos" az "átlagos" és az "átlag alatti"?

Mert hiába sportos, magas, jó képű a srác, ha őr a boltban, vagy a melóhelyed portáján.

Hiába "fullos" a csaj, ha (És itt olvasom folyton, hogy ezek kizáró okok.) cigizik, és nincs diplomája.

2024. jan. 10. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:

12

Így van. :)

2024. jan. 10. 15:03
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Sokan nem a “szintjuknek” megfelelo ember utan acsingoznak.

Egy regi gimis osztalytarsnom 190 magas, kosaras, izmos helyes pasikra csorgatta a nyalat, mikozben o kisse tulsulyos volt. De szamomra az is furcsa, mikor a pocakos pasik szeretnenek topmodellt maguknak, az atlagos, de hozzajuk valo, talan szinten kicsit pocakos noket meg fikazzak. Nem lehetne, hogyha mondjuk en igenytelen zsiroshaju no vagyok, ne szoljam mar le a tobbi igenytelen zsiroshaju hapsit? Es vice versa.

2024. jan. 10. 15:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

15

Igazából az ember külsejének nem sok köze van az ízléséhez.

Például amit írtál is, hogy egy kövérebb csajnak bejött egy izmos srác.

Az, hogy kihez vonzódunk, azt a külsőnk nem befolyásolja, legfeljebb az esélyeinket az illetőnél. Az esélyünk már kevés lehet egy szar külsővel, de attól még tetszik x-nek y úgy, hogy a közelében sincs külsőleg. Nincs összefüggés.

Egy szegény nőnek is tetszhet egy gazdag pasi, és egy kövér nőnek is tetszhet az izmos srác. Nekem például tetszett már olyan csaj, akit a legtöbben inkább elkerülnének, engem meg nagyon megfogott, pedig ha "szintek" alapján nézzük, akkor felette voltam külsőleg, de ez engem rohadtul nem érdekelt, akkor sem, most sem. Jelenleg is a barátnőm.

2024. jan. 10. 16:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16: teszthet, persze, csak ha en lecsuszott, alkoholista, fogatlan (mondtam egy peldat) ember vagyok, akkor ne kezdjem mar el fikazni azt, aki ugyanilyen tulajdonsagokkal probalkozik nalam, hiszen egy perccel nem vagyok jobb. A realitas talajan jobb maradni, szerintem.
2024. jan. 10. 17:06
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

17

Ez is igaz. Én nem állítottam az ellenkezőjét. :)

Illetve még egy fontos dolog. Az nem baj, ha az embernek a saját szintje FELETTI ember tetszik, csak akkor ne vegye sértésnek, ha nem őt választja az adott illető. Tehát elvárás se a nők se a férfiak részről ne legyen, mert nem jogos egyik sem.

Nekem ez a nagy bajom. Oké, hogy tetszik x embernek y, de ne várja el, hogy olyan kaliberű embernek KELL lennie a párjának. Én sem próbálkozom a szintem felett.

2024. jan. 10. 17:11
 19/20 anonim ***** válasza:
18: na ebben egyetertunk😇
2024. jan. 10. 17:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfi akar szeretőt csak aki olyan típus. Általában aki a testiség szót használja, az folyamatosan szexelni akar neki nincs kötődése és nem tud szeretni, ez ilyen polkorrekt kifejezése a hímribinek hogy ő szereti a testiséget. Ok mindenki szereti a szexet(thestiséget lol) de van akinek a lélek is muszáj hozzá, ezeknek meg az tökmindegy.
2024. máj. 2. 04:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!