Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú nőt akarnak a férfiak szeretőnek?
Ugye van az a tipikus szerető és a feleség típus.
Na de milyen típusú lányok a szerető típusú lányok?
- MEGBÍZHATÓ. Azaz, ne essen teherbe, ne kapjak el tőle semmit, és ne pofázzon a nejemnek.
- PERVERZ. De nekem tetsző módon.
- NEKEM TETSZŐ. Olyan legyen, aki beindít.
Én mondjuk majdnem mindent megeszek amit elém raknak, nem válogatok.
De sajna olyanokat, amikre igazán vágyom még nem sikerült találnom.
5
Odaírtam azt is, hogy meggondolnám. Barátnőnek csak úgy fogadnám el, ha én is ilyen 10/10-es pasi lennék, mint amennyire 10/10-es a csaj.
Ráadásul modellek az ilyen csajok, és hasonló a hasonlóval szokott általában. :)
6. Baromság! Haverom 10/10-es külsőre, 190, szikár, sportos, olyan filmsztár arc, neki tényleg küldenek italt a csajok a buliban, meg simán felkínálkoznak neki, és neki tényleg volt, hogy le kellett üvölteni vadidegen, fullos csaj, fejét, mert a csaj utána ment a WC-be! De amint kiderül, hogy egy boltban őr, és az anyjával lakik, egy panelban, egyből kuka.
Szóval PÉNZ kell. Mert a kockás hastól nem lesz nyaralás, meg LV táska, meg Iphone.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!