Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhat és ilyen jól titkolja vagy én képzelem be?
43 éves a párom én 24. ( kérlek korkülönbséges dolgokat ne írjatok). 2,5 éve vagyunk együtt és miután összejöttünk rá 1 évére találtam meg a telefonos üzenetei alapján hogy “rosszlányokhoz” jár el akkor már féléve. Volt akivel szívecskézett meg puszi, jó volt veled nagyon stb..üzeneteket is váltott.
Nagyon nagyon szíven ütött mert nagyon szerelmes voltam belé, volt több összeveszésünk is ebből, mindig tagadta és engem hozott ki hülyének. Aztán kitörölt minden “ismeretlen” névjegyet a telojából előttem.
Egészen szilveszterig mindent okénak hittem, viszont láttam, hogy viberen van 2 rejtett csevegése és mikor megkérdeztem kinek kívánt buekot azt hazudta az apámnak, mikor neki be van írva rendesen a neve a telefonjába nem csak a telefonszám. Kb 4 hónapja szex sincs köztünk mert állítása szerint most olyan időszakban van, hogy nem kívánja valamiért és ne csesztessem ezzel. Engem kielégít mashogy, de én mikor hozzaérek egyből elutasít.
Mikor megkérdeztem, hogy megcsal-e megint csak összeveszett velem. Mivel nem élünk együtt nem tudhatom éjjelente hova mászkál.
Viszont nagyon szeretem mert hülye vagyok és próbálom nem elhinni, hogy megcsal.
"Kb 4 hónapja szex sincs köztünk mert állítása szerint most olyan időszakban van, hogy nem kívánja valamiért és ne csesztessem ezzel. Engem kielégít mashogy, de én mikor hozzaérek egyből elutasít."
Két dolog lehet, vagy annyira prostifüggő, hogy a fél vagyonát oda hordja, vagy állandó szeretői vannak melletted.
Már annak is intő jelnek kellett volna lennie, hogy nem költöztetett magához pár hónap után.
Én 45 éves múltam, de ha ilyen fiatal barátnőm lenne és ennyire szeretne, mint te őt, akkor minimum megbecsülném.
Nem világos, hogy mire is tart téged, lehet, hogy gyáva szakítani és arra vár, hogy te mondd ki, hogy vége.
Nekem is van olyan munkatársam aki 34 éves és 21 éves barátnője van. Kb 2 éve vannak együtt, de nem élnek együtt, kívűlről tökéletesnek tűnik a kapcsolatuk, de a srác csalja, munkahelyen is flörtöl és egyik csaj el is mondta, hogy összejárnak.
Ennyit arról, hogy egy idősebb férfi mennyire vesz komolyan egy épphogy felnőtt korba lépett csajt.
De látom más kommentelőnek is hasonló élménye volt.
Szerintem dobd a pasit kérdező, jobbat érdemelsz.
Mit szeretsz egy olyan emberben, aki 2 és fél éve nem akar összeköltözni veled?
Milyen jövőben reménykedsz ezek után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!