Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhatott a párom, akivel külföldön együtt élek?
Nem akarom elhinni egyszerűen. Egy hölgytől kaptam üzenetet a témában. Csatolt egy beszélgetést, amiből a párom állítólag már üzeneteket vont vissza és ezt jelezte is. Kaptam közös képet is, ahol a párom ölelgeti, tehát találkoztak, ez biztos. És aznap mikor az üzenet érkezett későn jött haza a barátom, 10 körül, azon a hétvégén pedig elment itthonról, állítólag üzleti útra, de a hölgy állítja, hogy vele volt mindvégig. Kérésre tudok küldeni csatolmányt a beszélgetésről. A hölgy állítja, hogy tavaly is találkoztak, amikor nyaralni jött hozzánk. Ezt a profilját a páromnak nem ismertem ezelőtt és ahogy említették, csak róla volt kinn kép, rólam egy sem.
A párom tagadja, azt mondta, hogy semmi sem volt közöttük, csak a nő egyedül volt, ő részéről csak barátok, nem akarta, hogy egyedül legyen és a nő akart tőle többet csak.
Az ölelgetős képet hogy fotózták?Szelfi vagy valaki más?
Egy másik profil facen,és egyező időpontok,mikor nem volt otthon a férjed.
Nem akarok vészmadárkodni,de szerintem ez óriási bukta,sajnos.. :-(
Semmi nem volt közöttük, de mégis kicsoda akkor ez a nő,és a te férjed
miért nem akarja hogy egyedül legyen???
Szerintem valami gebasz lett, és a szerető fel dobta a férjedet..
Legalábbis nagyon úgy tűnik,hogy ez egy bosszú a nő részéről,
elvégre már minimum tavaly nyár óta kezelgeti a férjed a nőt..
Csak most lehet szakítani akart vele,vagy hasonló..
"A hölgy állítja, hogy tavaly is találkoztak, amikor nyaralni jött hozzánk."
Ez a nő egy közös ismerősötök? Privátban is írhatsz, ha ide nem akarod leírni.
Ok nélkül mi értelme lenne egy ilyen megkeresésnek?
Senki sem írogat random nőknek hogy
a barátja bizony vele kufircolgat,időről időre..
Ráadásul tudta hogy mikor nem volt otthon, mikor utazott el.
És az a szingli facebook profil se túl bizalomgerjesztő..
Mondjuk nem értem hogy ki nektek ez a nő,milyen kapcsolatban
álltok vele.
Ha tudta, hogy van a pasinak csaja és leállt vele kufircolni, az is csúnya dolog, az meg még csúnyább, hogy ezután még rád is ír, hogy vele csal a barátod.
De talán még mindig jobb így, mint egy hazug kapcsolatban élni.
Egyszer régen, nagyon szerelmes voltam egy lányba. Egy alkalommal meglepetésszerűen mentem hozzá, velem volt két haverom is. Nem volt otthon, az anyukája mondta, hogy melyik szórakozóhelyre ment. Odamentünk, a bejárat előtt, egymást ölelve smárolt valakivel.
Amikor közelebb mentem, észrevett, a csávó bement az épületbe, a "barátnőm" odajött hozzám, én meg sem tudtam mukkanni a látvány hatására és azt mondta: Ez nem az volt, aminek látszott. Ez a pali egy sima barát, aki szomorú volt valamiért és ő csak vígasztalva átölelte. Smár nem volt, rosszul láttam. És hittem neki...Pedig láttam...
A haverjaim utána mondták, nem vagyok normális. Nem is voltam...
Kedves Kérdező, te ismered a sztorid részleteit. Döntsd el kinek/minek hiszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!