Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők is hordanak váltóbugyit magukkal munkahelyre?
Figyelt kérdés
Feleségem táskájában az utóbbi időben gyakran találok bugyit.Azt mondja így higiénikus. Ha menstruál,ha nem,mindig van nála. Okkal féltékenykedhetek?jan. 2. 06:55
21/40 anonim válasza:
Két gyermek születése óta pl. mindig használok tisztasági betétet, mert egy tüsszentés, köhögés esetén sajnos érhet baleset, és éppen ezért van nálam csere bugyi is. Nekem is így higiénikus.
22/40 anonim válasza:
Na ez az. Mondjuk mostanra lett inkontinens.
Aki felrelep, nem ugy fog, hogy tocsognak a levek es akkor masik bugyi.
23/40 A kérdező kommentje:
Egészséges,nem inkontinens,és betétet használ.Valamint nem ketdeményez,és gyakran visszautasítja a közeledésem.14 éve vagyunk házasok.3 hónapja sem váltóbugyi,sem a házasélet elutasítása nem fordult elő. Ezért kezdtem el kombinálni...
jan. 2. 14:49
24/40 anonim válasza:
Jó mondjuk az minimum érdekes, hogy a váltóbugyizás mindig egybeesik a szex elutasításával. De akkor még mindig lehet valami nemi nyavaja ami miatt téged elutasít és váltóbugyizik. Persze ekkor meg még mindig fura, hogy azt viszont megoldhatná betéttel is. Lehet kombinálni valóban a végtelenségig. :D
25/40 anonim válasza:
Ez így már több mint gyanú. Ne kérdezz rá, mert tuti tagadna mindent. Kezd el figyelni a telefonját.
26/40 anonim válasza:
Menj oda a munkahelyére amikor tudod, hogy végez vagy figyeld ki kikkel találkozik.
27/40 anonim válasza:
Eü-ben dolgozom, én is és több koleganőm hord magával vagy tart a szekrényében váltóbugyit. Lehet, hogy olyan szinten szennyezettek leszünk, hogy le kell tusolnunk, nem szívesen húznám vissza a szennyes alsóneműt. Vagy előfordulhat menstruációs baleset (előbb jön még, átázik a betét) kínos lenne fehér nadrágban,véres bugyiban flangálni.
Nem kell rémeket látni, ha megcsalna, azt nem tenné ilyen nyilvánvalóan, sőt nem akarna ilyesmivel okot adni a gyanakvásra.
28/40 anonim válasza:
Milyen bugyik? Szexisek? Vagy prakrikusak.
29/40 A kérdező kommentje:
Még kiegészítem a dolgokat. Nemrég tudtam meg,van váltó telefonja is a drágámnak. A Google fiókjában számomra ismeretlen csatlakoztatott telefon található. Valahol van egy titkos telefonja.
jan. 15. 09:31
30/40 anonim válasza:
Volt egy pszichopata csaj a suliban, ő 4-5 váltás ruhát hordott magával, napjában többször átöltözött. Ennek mi értelme lehetett? Ráadásul mindezt a retkes, büdös, koszos wc-ben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!