Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lett a feleségem, mástól. Mit tegyek?
Örülj neki hogy magától elment , nem kell ott veszekedned és pereskedned.
Meg aztán nem a te nyakadba varrta a más gyerekét.
😐😐
Most én is lefagytam egy kicsit, mert a helyedbe képzeltem magam... komolyan, kicsit a képernyő ezen oldalán most átvettem a "hangulatodat", én már nem tudok mást írni.
Elküldeném, de nem szólnék semmi mást. "Légyszíves csomagolj össze és menj. Ennyi.
K.u.k.a
Dobnám,2 hónap bánkódás aztán megy tovább az élet.
Nagyon sajnálom! Főleg így ünnepekkor. Pedig erről jobb ha beszélsz, nem fojthatod teljesen magadba.
A válást mindenképp add be, de sajnos #7 ott téved, hogy nem a születés számit, hanem a fogantatás ideje :( Ez egy külön procedúra lesz, ha csak nem váltok el gyorsan, és intézitek vagy igy vagy ugy. De most nem terhellek ezzel, először ezt próbáld feldolgozni, túlélni.
Tényleg kitartást!
Köszönöm szépen, hálás vagyok. Senki ne kerüljön ilyen helyzetbe, komlyan az ellenségeimnek sem kívánom.
Pedig úgy érzem most is szeretem, lelki társak voltunk sokáig , de ugyanakkor már indulatok keverednek bennem. Be fogom adni a válást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!