Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leléphet a terhes felesége mellől?
mielőtt bárki rám förmed...én a srác nővére vagyok és a feleség barátnője...
az öccsém és köztem nagyon jó a kapcsolat. mindent megbeszélünk. van egy felesége, akivel nagyon jól el vagyok, majdnem barátnők vagyunk. van egy közös 3 évesük, most megint terhes a feleség. nem tervezték, de mindenki örül. nagyon szép kis család. a lány egy kicsit ... félre ne értsétek, de elég butuska, viszont imádni való. nem egy talpra esett ember sajnos, ezt a mindennapi életben látjuk...de nem is ezért szeretjük, viszont fontos "szerep" a sztoriba. a tesóm egy sikeres üzletember, jól néz ki, viszont csendes, ez meg a csajoknak bejön, mert titokzatos és elérhetetlen. van a legjobb barátnőm. mi már 30as éveink végén járunk. alegjobb barátnőm néha váltott egy pár szót a tesómmal. múltkor iszogattunk és elmondta nekem, hogy szivesen lefeküdne a tesommal2, de csak egy szexre kellene neki, semmi másra és az se rdekli, hogy ott a terhes feleség, mivel kettőn áll a vásár...ezt én elkönyveltem, hogy ez hülye...de nem. komolyan gondolta. mostanában ugy adódott hogy többet találkoznak, találkozunk. heti 1-2 alkalom és olyankor lehet érezni hogy valami vonzalom van egymás felé náluk. viszont egyik se mutatja, hogy vonzódik a másikhoz. a barátnőm egy vagány szókimondó, életre való csaj, teljes ellentétje a sogórnőmnek. kicsit tartok tőle, hogy ez tesómnka tetszik és elköveti azt a bizonyos hibát. tudom, hogy ő jó ember és nem hagyná ott a feleségét, főleg hogy most terhes. viszont azt is tudom hogy férfiből van és bejön neki a barátnőm személyisége. a barátnőmmel erről nem beszéltem, mert azóta semmi nem történt, mintha titkolná, hogy tetszik neki. tesómat probáltam megkérdezni, de hárí, hogy hagyjam a f@szságaimmal...mit tegyek? 2 vagyis 3 szék között ülök
Ahogy #1 mondta! Ilyen barát nekem se kéne. A tesómmal is hidegebb lenne a viszony ezek után.
Más dolgod ezzel nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!