Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le feküdtem a haverom párjával párszor és most terhes mit csináljak ? Többi lent....
Bele keverted magad egy elég durva helyzetbe. Mit kellene tenned? Felelősséget vállalni, pontosan tudod te is, hogy mik az opciók.
-abortusz
-ha tényleg azt gondolod, hogy szereted, akkor felvállalni,és megpróbálni vele közösen végig csinálni, a másik pasit meg félre kell állítani
Az a kérdés hogy a nő mit akar tenni!?
A nőben nem merült fel, hogy szakítania kellene, és őszintén elmondani az igazat?
Mert az egy dolog hogy te mit akarsz, de a nő hallgatni akar vagy mi?
El kéne neki mondani, hogy nem tőle van együtt, egyedül semmiképp nem kell őket hagyni, akár szülő is legyen ott.
Bár én nem tudom, de nekem ez nagyon gyanús, nem lehet, hogy nem tudja a csaj kitől van a baba? Neked lehet azt mondta, hogy nem szexeltek, de honnan tudod biztosra, ott voltál velük napról napra 24/7?
Kérdezz rá a csajnál, hogy mit szeretne és ha téged, akkor tessék bevallani a másiknak, hogy tőled van a pici.
Hat szerintem ez a csaj atvag téged. Annyira csak nem hülye a másik pasi, hogy ha régóta nincs szex, nem gyanítja, hogy esetleg mástól van a gyerek. Szerintem mindkettotoknel szexel.
Egyébként ha nem szexelne a másik csavoval, és nem lenne vele jó a szex, szerinted minek maradna benne a kapcsolatban? Nagyon sok buta no van, aki mindent elnez a párjának, ha néha jól megdugja, te meg megadod neki, hogy szeretve van, ez a helyzet.
"meg is értem hogy szeretetre vágyott és nálam kereste a szeretetet amit persze meg is adtam neki"
Na, végre fény derült rá, hogy a férfiaknál mit is takar pontosan az, hogy "szeretet". >:)
"Most mit kellene tennem ?"
Ilyen esetekben kene kivetni a Chad-kulonadot a magadfajtakra....
38F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!