Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, csaltak már meg titeket?
Ha igen,
1. Hány hónapos, éves kapcsolatban?
2. Hogy jöttél rá?
3. Hogy reagáltál, mennyire viselt meg, hogy átvertek, és más is dugta a barátnőd, feleséged?
4. Van, aki nem szakított vagy vált? Miért nem?
Igen ,4 éves kapcsolatban .
Elmondta magától , de azért mielőtt elköltözött volt egy búcsú-szex ( Jó ezt kevésbé értem :D)
Az viselt meg ,hogy az egyik ismerősömmel csalt meg ,de végülis megérdemlik egymást a mai napig ,zsák a foltját megtalálta.
Pedig a mai napig életem legnagyobb szerelme volt , hónapokig zúztam magam le miatta lelkileg .
28/F
Exem (ő a pasi)megcsalásnak veszi amugy nem az.
A kapcsolatban elkezdett másokkal tarskerezni velem bunkozni olyanokat mondott hogy úgyse kellenék senkinek, es 1 év mulva megkert arra hogy csak szexkapcsolatban legyunk es randizgatott másokkal. En meg válaszoltam neki hogy én nem. Es sirva hazamentem szakitottam.
Aztan kinyomoztam a számát és felhivtam egy régi 10 éve nem látott haverom akivel anno sokat buliztunk tiniként, nem e jonne velem mert szakitottam, inni akarok. 10 év mulva azonnal jött. Es már aznap mikor ittam, összejöttunk, hatalmas szerelem is lett.
Másnap az exem meglátott ahogy visz a másik kocsival(Passat), (elvitt a szüleihez haverjaihoz mindenkihez mint a párját), es exem lefagyott. Azt mondta az a kép örökre belevésődött az agyába. Lesokkolta.
(2.igy jött rá es hivott q kocsiban ki volt hangositva(mert véletlen ráállt a telom a töltés miatt a kihangositora)es megbeszéltuk h nincs is nála semmim nem kell semmit elhoznom pár hajgumi meg fogkefe, ezek kuka lehet)
3.könyörgött h menjek vissza fogyott 10 kilot azt mondja a lelkünk egy, teljesen kikészült, 3 éve rimánkodik, meg akar venni. Rögeszmés beteg lett es utánozza a barátomat. Mindenben.
Ez csak addig tart nála mig nem vagxok vele. A kapcsolatban nem egyszer volt már korábban is hasonlo fordulat, hogy azta de fontos vagyok neki, végre rájött, de mindig visszaesik később degradálóba lenézőbe megint. Képtelen azt értékelni aki mellette van. Csak akkor értékes ha nincs vele!
Ő meg teljesen máshogy írná le.
Hogy én biztos már rég csaltam. Nincs olyan hogy vkivel 1 nap alatt összejönni, szerinte én már rég készültem a szakításra pasizhattam mellette, én vagyok a görény, aki átverte, de ez mellett a nagy ő is akit feleségül is akar venni aki miatt tönkrement aki miatt szenved, és akit örökké vár vissza, ő a jellemes ő aztán hű volt. Ja és gázlángol is! Letagadja hogy szexkapcsolatot kért tőlem! A szemembe hazudtol meg!
Ez nagyon friss.5 hónapja volt.10 éves kapcsolat volt.mar az esküvőt is terveztük.meg már gyerekeket is.
hát én ugy jöttem rá hogy egy névtelen profil rám írt és elküldött egy képet.amin a barátnőm és a szeretője van rajt.a szerető facebook oldalán volt.persze ugy volt megjelölve hogy én ne lássa.kérdőre vontam.nem tagadtale hogy melletem 4 éve van szeretője
De az a durva hogy ennek jelét nem láttam.mivel én kint dolgozok külföldön.2 hétig vagyok távol.1 hetet ithon.
Engem eléggé megviselt.mert azt hittem hogy az igazit találtam meg.de amugy kicsit megértem.mert az utobbi években nagyon keveset voltunk együtt.persze nagyon haragszok rá.azért mentem ki dolgozni hogy gyűjtsünk kis pénzt.amugy normálisan váltunk el.ő nem akart szakítani de én kitartottam a mellet hogy vége.ő azért nem akart szakitani mert azt mondta hogy nem tud elhagyni mert szeret engem.amikor együtt voltunk tényleg azt vettem rajt észre hogy imád.mindig a kedvembe járt.és szeretgetett csokolgatott.semmi elhidegülést nem vettem észre.
Szóval össze pakolt és elment.én soha se voltam az a dühöngő.mindig túl nyugodt voltam.
Engem kétszer csaltak meg.
Házas soha nem voltam.
-5 éves párkapcsolatban csalt meg a barátnőm.
Az első esetben a kan többet akart a csalfa barátnőmtől mint csak adandó alkalommal szex,mikor ezt nem kapta meg a kan a barátnőmtől, egyszerűen rám írt a kan facen,hogy rendszeresen csalja velem, leírt időpontokat, elküldött képernyőkepeket a beszélgetéseikről.
Persze azonnal szakitottam vele,megmondtam hogy nem akarom az életében soha többé látni,reggel 9:35 kor mondtam neki,hogy most elmegyek este 8-kor hazajövök se őt se a cuccait nem akarom a lakásomban látni,a lakáskulcsot amit tőlem kapott dobja be a postaládámba
Szarul esett,szomorkodtam 1hónapig,megbízol valakiben,kitárod a szívedet, már az esküvőt tervezed valakivel erre ezt kapod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!