Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert van ez így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez így?

Figyelt kérdés
A “barátom” mint kiderült, félrejárt egy házas nővel, mellettem párhuzamosan évekig. Kiderult, a nőnek nem kell mint férj, ígysem, hogy közben a férje elhunyt egy balesetben 2 éve. Ígysem akar szexen kívül semmit a barátomtól de a barátom ígysem szakít vele.
2023. dec. 20. 06:40
 1/10 A kérdező kommentje:
Jól van tudom en is szakítok
2023. dec. 20. 06:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát gondolom, hogy a nő nincs alkalmas állapotban egy szerelmi kapcsolatra. A leendő exednek meg van kapcsolata veled, minek akarna még egyet? Majd akkor fog bepróbálkozni nála igazán, ha kihajítottad.
2023. dec. 20. 07:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Most mi a kérdés? Együtt vagy a sráccal még vagy nem érted a nő miért nem akar többet vagy mit szeretnél kérdezni?
2023. dec. 20. 07:01
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Ha a férje 2 éve elhunyt, akkor nem egy házas nővel jár össze.
2023. dec. 20. 07:03
 5/10 A kérdező kommentje:
De ígyis titkon találkoznak nem ertem miért
2023. dec. 20. 07:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ezt te elnézed, hogy tudod hogy megcsal az a te problémád. A nő nem csak meg senkit, mivel özvegy, ő nem tartozik senkinek sem beszámolóval, mikor kivel mit csinál. Itt egyedül a párodat kérheted számon.
2023. dec. 20. 07:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok számon kerni senkit azt nem értem hogy miért nem szakít velem
2023. dec. 20. 07:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Minek akarna szakítani? Neki nem kell komoly kapcsolatra, te meg ott vagy biztos pontnak. Hülye lenne, amikor két nője is van, pláne úgy, hogy te tudsz róla, mégsem teszel semmit.
2023. dec. 20. 07:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A ti "kapcsolatotok" olyan, hogy csak ő szakíthat? Már tudod, miben vagy, mégsem dobod ki. Innentől nincs kérdés.
2023. dec. 20. 08:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Mig tartott a viszony KOZBEN halt meg a ferje, szoval igenis csalt a feleseg.
2023. dec. 20. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!