Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányzik ebből a helyzetből a pasinak?
Figyelt kérdés
Pasi megcsalja az új barátnőt, regi szexbarátnőkkel, nem mond róluk le, de az új barátnőről sem.
Miért nem mond le az újról ha úgyis van neki régi akihez biztos jobban tart?
2023. dec. 19. 19:14
21/28 anonim válasza:
Szóval több nővel is félrekúr. Olyant akar szexben, amit te nem, és még beszélgetni sem lehet vel.
Már csak egy kérdésem maradt. Miért vagy vele???
22/28 A kérdező kommentje:
Mert végig hazudottt es mar reg együtt voltunk mikor kezdtem sejteni. Addig már kötődtem hozzá. Most is képes zokogni mint egy ribi es tagad rettenetes egy hazug manipulatív ember ! Egy istenverése
2023. dec. 20. 05:38
23/28 A kérdező kommentje:
Nekem meg tagadja már hogy szereti az anált, mert latta hogy nem vagyok rá képes es most átalakította a vágylistáját, tagadja hogy neki kéne. Mert tudja hogy úgyis megkapja mástól, akarja hogy legyek elégedett
2023. dec. 20. 05:40
24/28 A kérdező kommentje:
Megoldotta
2023. dec. 20. 05:40
25/28 A kérdező kommentje:
Szóval beszélgetni lehet vele, csak semmi értelme
2023. dec. 20. 05:44
26/28 anonim válasza:
Te alakítsd át a vágylistádat. Ezt a csődört húzd ki róla.
28/28 anonim válasza:
Azt qrva mindenit. Most azt olvastam, hogy azért csalod az állandót mert nem engedi hátulról? Ajjh! Minek egyáltalán akkor? Csak kérdem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!