Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha azt mondja egy férfi hohy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja egy férfi hohy érezzem magam megtisztelve hogy én jutottam az eszébe erről és erről ,ez nek degradáló egy kicsit?

Figyelt kérdés

A szeretője vagyok de szerelmesek vagyunk ,legalabbis eddig úgy éreztem hogy ő is az es mondja is,de mondott egy olyat hogy én jutottam az eszébe akkor is amikor a felesége használt egy olyan szót ami az én szavam járása,és hogy emiatt érezzem magam megtisztelve.

Holott szerintem ez alap hogyha szerelmes az ember körülményektől függetlenül.

2023. dec. 1. 13:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Olyan fajta "bók" amivel egyben azt is kinyilvánította, hogy mennyire föléd helyezi saját magát és a feleségét is a hármas viszonyotokban. Te pedig tényleg ehhez asszisztálsz, szeretőként. Az a szerelem pedig amire hivatkozol, én őszintén szólva nem lennék annyira meggyőződve a valóságtartalmáról sem. És ezzel most nem téged akarlak bántani, igazából éppen ellenkezőleg. Segítőnek szánom ezt, hogy elgondolkozhass rajta.
2023. dec. 1. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!