Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez érzelmi megcsalásnak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez érzelmi megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
A párom egy hétre elment nyaralni a családjával közben nem tudtunk beszélni. Amikor hazajött azt mondta volt ott egy srác aki iránt elkezdett valamit érezni. A barátnőm mondta neki hogy van párja, de mégis bámulta és elfogadta a bókjait. Kontaktot nem akart váltani. Hazajött elmondott mindent és szakítani akart, nem azért mert a sráctól akart volna tobbet, hanem mert ezek alapjan úgy erezte, hogy a mi kapcsolatunk nem jó mert különben nem tudott volna ilyeneket érezni. Nem voltak komoly erzelmek ezek a srac fele, azt mondta jól estek neki a bókok mert tőlem nem kapott soha, ami igaz, nem vagyok az a bókolós típus. Meggyőztem hogy adjon mégegy esélyt a kapcsolatunknak, de ezt nem tudom hova tenni. Ez érzelmi megcsalás?

2023. nov. 30. 02:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És mik a fejlemények...?
2023. dec. 17. 08:21
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Szakíts vele, mert kikészít téged az "érzelmi megcsalás".

Vagy kezdjél el partnerként működni végre!

2023. dec. 17. 09:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Elmondom, hogy az ember nem monogam es ha mindenki a gondolataiert szakitana, nem lennenek egyutt az emberek.
2023. dec. 17. 10:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Mindegy is hogy minek nvezed ezt a helyzetet. A lényeg nem is ez szerintem.

A lényeg hogy aki menni akar az menjen, ne tarts vissz mert ha ennyi elég volt neki hogy elbizontalanodjon akkor legközelebb lehet hogy kevesebb/több , ugyis lesz majd valami... s akkor minden alklamommal visszasírod magad.

Keress valakit aki értékel.

2023. dec. 17. 23:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Azóta bókolsz neki és boldog veled?
2023. dec. 18. 11:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a lényeg nem az amit te mindenáron keresel benne. A lényeg inkább az, hogy nem adod meg a barátnődnek ami kell neki. Mert te nem vagy az a "bókolós típus".. Ez komoly? Aztán pedig nyártól azon agyalsz, hogy talán érzelmileg megcsalt a barátnőd. És igaza van abban, hogy ez a kapcsolat nem elégíti ki, ezért hosszútávon nem fog működni. Mert ugye melyik nőnek nem kell a bók, a figyelem, a dicséret? Még annak is kell aki mást állít. És hát nem csak a nőknek, minden ember szereti ha megdicsérik de a nők kiváltképp. Szeretik érezni, hogy tetszenek, hogy kellenek, hogy odavannak értük. Ha nem kapja meg akkor hiánya van amit gyakran talán nem is tudatosít csak aztán jön valaki aki elkezd neki bókolni és akkor jön rá, hogy neki ez milyen jólesik. Márpedig az évek alatt nagyon sokan fognak neki bókolni az biztos. Ha nem adja be a derekát az elsőnek majd beadja a tizediknek. Pedig tök egyszerű a megoldás, bókolni kell neki. Dicséret és bók, hogy csinos, hogy szép, hogy szexi, hogy a szeme, hogy a teste, hogy a ruhája, hogy az ebéd amit főzött stb. Sok mindent meg lehet dicsérni. A munkáját az eszét a külsejét a mosolyát... Nem olyan nehéz dolog ez.
2023. dec. 18. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!