Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve dolgozom egy helyen, a főnökömmel kialakult köztünk egy viszony. Neki van egy párja, akinek van 2 ikerlánya,akik 10 évesek. A nő megnézte a telefonját és lebukott. Kommunikáltunk is, hogy tálcán megkaptam, ő kiszállt az életünkből. A főnökömmel ezután lehettem többet, de egy 7 után elment a nőhöz és a gyerekeit is áthozatta magához. Én akkor vitte le neki egy autót. Azt mondta nem maradhatok, mert megy át ez a nő ügyeket intéznek. Én lementem és megvártam amíg odaér. Este volt. Sötét. Döbbentem hallom jött a 2 kislány is vele, megvártam amíg felérnek és felmentem. Mondom eddig tartott a különlét. A nő rám mosolyog és mondja úgy tűnik. Én adtam a főnöknek egy pofont hogy miért kell ez a becsapás? Utána telefonon beszéltünk és mondta hogy 6 f.sz elfér a p.csámban stb, nem lehet engem rendesen megb.szni se. Jelenleg táppénzen vagyok, nem tudom hogyan tovább mert nem beszél velem. "Várom" mikor leszek kirúgva. Szerintetek ők boldogok lesznek együtt? Olyan kedves volt velem mindig. A nő ezutan bízni fog benne? Mindig féltékeny volt rám, amíg ott voltam. Most megnyugodhat mert nem megyek vissza. Teljesen kilátástalan az anyagi helyzetem is. Van egy fiam. Mit tegyek? Beszéljek a nővel ha már a főnökömmel nem tudok? Total magamba zuhantam, én szeretem Őt.

Kérlek ne ítéljetek el. Miért nem rúgott még ki? Táppénz alatt is felmondhat nekem. Szerintetek visszamehetek? Ez a nő úgysem engedné. Sz.rrá lettem alázva. Mindent összehazudott nekem is és a másik nőnek is. Ök 3 éve vannak együtt, elhagyta a felesége miatta, erre meg én is képbe kerültem lassan 2 év volt. Nagyon fáj. Köszönöm aki ír.

2023. nov. 26. 14:08
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Kilences, köszönöm.

Ezután nem is tudom hogyan tudnék ott dolgozni. Semmi se lenne a régi. Nagyon nehéz itt elhelyezkedni, ahol élek..

2023. nov. 26. 14:58
 12/27 A kérdező kommentje:
10-es, köszönöm Neked is. 😔
2023. nov. 26. 14:59
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Látjátok feleim ez van ha a főnökkel "kavar" valaki - ha a viszony véget ér akkor a munkaviszonya is.

A pasi a családját választotta, megpróbálják rendezni a kapcsolatot a feleségével miért távolodtak el. Te meg kikerülsz a képből - és a munkahelyedről is.

2023. nov. 26. 15:09
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem a felesége ez a nő!
2023. nov. 26. 15:11
 15/27 A kérdező kommentje:
Megcsalta vele a feleségét aki elhagyta. Ez a nő is szeretőként került a képbe.
2023. nov. 26. 15:12
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
#15 attól még őt választotta helyetted! A képlet ugyanaz, a viszonyod véget ért, kezdheted nézegetni az álláshirdetéseket mert nem fogsz sokáig a cégnél dolgozni. Amíg te táppénzen leledzel addig szorgalmasan diskurál a HR-essel és munkajogban járatos jogásszal hogyan intézze a dolgot hogy ne tud beperelni.
2023. nov. 26. 15:15
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban beperelni egyáltalán. Miért tenném? Úr Isten.
2023. nov. 26. 15:18
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

#17 ezt ő nem tudhatja, de előrelátó ember felkészül minden opcióra :) Mondjuk ha előrelátó lenne akkor nem kezdett volna alkalmazottat dugni, de mint tudjuk ez már megtörtént. Most próbálja zárni a sorokat.

Meg fogod kapni a felmondásodat, de személyesen akarja odaadni h. közben jól megbeszéljétek hogyan léptek egymástól távolabb, hogyan zárjátok le a történetet békés úton.

2023. nov. 26. 15:21
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Ja amúgy a helyében én közös megegyezésest próbálnék alíratni azzal a szófordulattal hogy "a feleknek a fentieken túl semmilyen egyéb követelésük nem maradt fenn", ha a jogásszal íratja akkor olyasmiket is beleíratnék, hogy mindkét fél szabad akaratából döntött a munkaviszony megszüntetése mellett. A közösbe pont ugyanazokat a juttatásokat, felmondási időt, végkielégítést stb. fogja beleírni mintha felmondott volna.

Legyél majd okos kislány és kérj el +1-2 hónapot az aláírásért cserébe ;)

2023. nov. 26. 15:22
 20/27 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem amúgy. Azonnali hatállyal kirúghat táppenz alatt, nem kell ehhez közös megegyezés. Vagy tévedek?

Nem fog velem beszélni, nem fogja lezárni, maradok én így. Hiába írtam neki, semmi. Mire is várok, csodára.

2023. nov. 26. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!