Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tovább?
Lassan 2 éve dolgozom egy helyen, a főnökömmel kialakult köztünk egy viszony. Neki van egy párja, akinek van 2 ikerlánya,akik 10 évesek. A nő megnézte a telefonját és lebukott. Kommunikáltunk is, hogy tálcán megkaptam, ő kiszállt az életünkből. A főnökömmel ezután lehettem többet, de egy 7 után elment a nőhöz és a gyerekeit is áthozatta magához. Én akkor vitte le neki egy autót. Azt mondta nem maradhatok, mert megy át ez a nő ügyeket intéznek. Én lementem és megvártam amíg odaér. Este volt. Sötét. Döbbentem hallom jött a 2 kislány is vele, megvártam amíg felérnek és felmentem. Mondom eddig tartott a különlét. A nő rám mosolyog és mondja úgy tűnik. Én adtam a főnöknek egy pofont hogy miért kell ez a becsapás? Utána telefonon beszéltünk és mondta hogy 6 f.sz elfér a p.csámban stb, nem lehet engem rendesen megb.szni se. Jelenleg táppénzen vagyok, nem tudom hogyan tovább mert nem beszél velem. "Várom" mikor leszek kirúgva. Szerintetek ők boldogok lesznek együtt? Olyan kedves volt velem mindig. A nő ezutan bízni fog benne? Mindig féltékeny volt rám, amíg ott voltam. Most megnyugodhat mert nem megyek vissza. Teljesen kilátástalan az anyagi helyzetem is. Van egy fiam. Mit tegyek? Beszéljek a nővel ha már a főnökömmel nem tudok? Total magamba zuhantam, én szeretem Őt.
Kérlek ne ítéljetek el. Miért nem rúgott még ki? Táppénz alatt is felmondhat nekem. Szerintetek visszamehetek? Ez a nő úgysem engedné. Sz.rrá lettem alázva. Mindent összehazudott nekem is és a másik nőnek is. Ök 3 éve vannak együtt, elhagyta a felesége miatta, erre meg én is képbe kerültem lassan 2 év volt. Nagyon fáj. Köszönöm aki ír.
Nők..., ti mikor értitek meg a pont agyatokkal, hogy 1000-ből 1X van olyan, hogy a "FŐNÖK ÚR", elhagyja miattatok a családját???
Ahhoz nálad SOKKAL fullossabb nő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!