Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve dolgozom egy helyen, a főnökömmel kialakult köztünk egy viszony. Neki van egy párja, akinek van 2 ikerlánya,akik 10 évesek. A nő megnézte a telefonját és lebukott. Kommunikáltunk is, hogy tálcán megkaptam, ő kiszállt az életünkből. A főnökömmel ezután lehettem többet, de egy 7 után elment a nőhöz és a gyerekeit is áthozatta magához. Én akkor vitte le neki egy autót. Azt mondta nem maradhatok, mert megy át ez a nő ügyeket intéznek. Én lementem és megvártam amíg odaér. Este volt. Sötét. Döbbentem hallom jött a 2 kislány is vele, megvártam amíg felérnek és felmentem. Mondom eddig tartott a különlét. A nő rám mosolyog és mondja úgy tűnik. Én adtam a főnöknek egy pofont hogy miért kell ez a becsapás? Utána telefonon beszéltünk és mondta hogy 6 f.sz elfér a p.csámban stb, nem lehet engem rendesen megb.szni se. Jelenleg táppénzen vagyok, nem tudom hogyan tovább mert nem beszél velem. "Várom" mikor leszek kirúgva. Szerintetek ők boldogok lesznek együtt? Olyan kedves volt velem mindig. A nő ezutan bízni fog benne? Mindig féltékeny volt rám, amíg ott voltam. Most megnyugodhat mert nem megyek vissza. Teljesen kilátástalan az anyagi helyzetem is. Van egy fiam. Mit tegyek? Beszéljek a nővel ha már a főnökömmel nem tudok? Total magamba zuhantam, én szeretem Őt.

Kérlek ne ítéljetek el. Miért nem rúgott még ki? Táppénz alatt is felmondhat nekem. Szerintetek visszamehetek? Ez a nő úgysem engedné. Sz.rrá lettem alázva. Mindent összehazudott nekem is és a másik nőnek is. Ök 3 éve vannak együtt, elhagyta a felesége miatta, erre meg én is képbe kerültem lassan 2 év volt. Nagyon fáj. Köszönöm aki ír.

2023. nov. 26. 14:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb, főleg neked ha elfelejted. Elhagyta a felesége mert összejött az elődöddel, aztán azzal is összeveszett mert jöttél te. És ezek egymás után, kB 2-3 év után. Szóval lenne még egy kis időd de aztán jön a következő. Olyan mint te. Akinek nem számít, hogy párja van és azt hiszi majd mindhalálig tart. Ráadásul lehet ki sem fog dobni, csak most helyre tett, hogy szépen fogadd el a titkos szerető szerepet és ne kurj bele többé a kapcsolatába. Vagyis arra még esetleg jó lehetsz, hogy olykor megdugjon.
2023. nov. 26. 14:21
 2/27 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszodat.
2023. nov. 26. 14:22
 3/27 anonim ***** válasza:
61%

Nők..., ti mikor értitek meg a pont agyatokkal, hogy 1000-ből 1X van olyan, hogy a "FŐNÖK ÚR", elhagyja miattatok a családját???

Ahhoz nálad SOKKAL fullossabb nő kell.

2023. nov. 26. 14:26
 4/27 A kérdező kommentje:
8 évvel fiatalabb vagyok ennél a nőnél, de mindegy nem minden a külsőség szerintem.
2023. nov. 26. 14:28
 5/27 A kérdező kommentje:
Nem is élnek együtt.
2023. nov. 26. 14:28
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
De most elég egyértelműen megmutatta kit választ ha választani kell. Neked 6 f.sz elfér stb. elég egyértelmű, hogy ha botrány van akkor te kb semmit nem jelentesz. Ennyire megalázni nem volt muszáj de megtette. Mindegy ki a fiatalabb, szebb, szexibb, okosabb... bármi, a másikat választja. Te pedig vagy lelépsz vagy majd elmondja mennyire bánja és muszáj volt mert ott volt a nő stb... És maradhattok szeretők, persze úgy, hogy soha semmi többet nem fogsz tőle akarni csak amit ad... Vagyis megdug.
2023. nov. 26. 14:39
 7/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. nov. 26. 14:45
 8/27 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem kommunikál velem. Smst írtam csak neki, a munka miatt, de semmi. Nem tudom mire vár és miért nem vagyok még kirúgva. Igen, megmutatta ki a fontosabb. De akkor én minek kellettem ha elmondása szerint ennyire rossz volt velem... Nem értem.
2023. nov. 26. 14:47
 9/27 anonim ***** válasza:
95%
A helyedben SOS keresnék másik állást, nem mennék többet a közelébe se.
2023. nov. 26. 14:50
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Főleg ne ess abba a hibába, hogy válaszokat keresel és találsz. Mert a minek kellettem ha rossz vagyok ugye erre a válasz, hogy nem vagy rossz mégsem. És lehet tényleg nem vagy, de ez lényegtelen. Ne találj olyan válaszokat, hogy biztosan szeret, biztosan akart mert hát miért kellettem volna stb. Kellettél mert megkaphatott. És lehet gyönyörű vagy, fiatal, szexi.. Lehet semmi gond veled. Csak annyi, hogy nem hagyja el a nőt miattad. Nem vagy az első.. Ez van.. Ezt mutatta meg. Igen, Kellettél, tetszettél, jó volt neki most pedig letagadja. Egy sz@r alak. Ezt így fogadd el ahogy van.
2023. nov. 26. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!