Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek falaznál és miért? Akinek nem, miért nem?
Megcsalás történik a családi, rokoni, baráti körödben.
Kinek falaznál, akár csak hallgatással, akár aktív segítséggel is?
Fontos! Kérlek a nemed is írd le!
És csak őszintén válaszolj, ennek nincs tétje.
A.: Szülőd.
B.: Gyereked.
C.: Párod szülei.
D.: Testvéred.
E.: Legjobb barátod.
Amennyiben a hallgatás falazást jelent, akkor mindenkinek, mert hallgatnék. Az általad felsoroltak túl közeli körhöz tartoznak, nem az én dolgom megítélni, vagy "megoldani" a problémát, vagy adott esetben csak még nagyobb problémát csinálni. Nyilván a megcsaló félnek kifejezném a nem tetszésem.
A valóságot tekintve baráti körben többször volt már ilyenre példa. Három esetben szóltam a megcsalt félnek, ebből kettő el sem hitte, nem is akarta: "áh, rosszul láttam, hallottam, irigy vagyok a boldogságukra, életükre, akármilyükre" és a barátság elkezdett lazulni mire maguktól rájöttek. A harmadik esetben nem érdekelte a megcsalt felet, csak a párkapcsolata megmaradjon és vele együtt mindene. Ezek után jobbnak tartom hallgatni, nem beleszólni más életébe, más értékrendjébe. Akit megcsalnak előbb utóbb rájön, megvilágosodik, talán a saját maga általi megvilágosodáshoz titokban hozzásegítenék barátoknál TALÁN. Viszont a többi esetben valószínűleg ahhoz sem! Nem az én dolgom ekkora fájdalmat, bánatot, csalódást (nevezze bárki ahogy akarja) "okozni" a tényekkel való szembesítéssel. Egy hosszú párkapcsolatban nagyjából az ilyet lehet sejteni, aki saját maga nem akar szembenézni vele, vagy nem tud, annak egy ilyen információ lehet hogy többet árt, mint használ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!