Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek falaznál és miért? Akinek nem, miért nem?
Megcsalás történik a családi, rokoni, baráti körödben.
Kinek falaznál, akár csak hallgatással, akár aktív segítséggel is?
Fontos! Kérlek a nemed is írd le!
És csak őszintén válaszolj, ennek nincs tétje.
A.: Szülőd.
B.: Gyereked.
C.: Párod szülei.
D.: Testvéred.
E.: Legjobb barátod.
1.
"Akinek nem, miért nem?"
Szulonel mondanam, hogy ne hasznalja ki a masikat, vagy o mondja el vagy en.
A gyerekemet megnevelnem, es hatnek ra.
Na ez veszesebb, mert nem sok kozom van hozzá, nem hozzam tartoznak. Talan ugy rendeznem a dolgokat (fu alatt) hogy a ferjem rájöjjön.
Amikor a tesóm csalt, annyit mondtam h szegyelje magat en nem falazok neki, aztan szakitott is. Nem hulyitette utana a lanyt.
Baratnomnek tudtom nelkul falaztam, azt mondta otthon hogy hozzam jon de a szeretojevel volt... Nem buktattam le, de probalom mindig lebeszélni a csalasrol.
50F vagyok.
Egyiknek se falaznék. Nem szaladnék a megcsalt félhez, hogy mit tudtam meg a párjáról, de nem falaznék, vagyis pl.
- nem igazolnék hamis alibit;
- nem működnék közre semmi olyan megjátszott jelenetben, aminek az lenne a célja, hogy a párja gyanakvását elaltassuk;
- nem adnék át semmilyen üzenetet, ajándékot vagy tárgyat a szeretőjének az illető megbízásából.
Szüleim: nem falaznék én nem segítenék. Bármelyik is az, azt mondanám hogy befejezi, vagy elmondja vagy elmondom én.
Gyerekem: még nem tudom, kicsi. Ami biztos hogy nem falazok és nem segítek. Nem fenyegetném azzal hogy elmondom a kislánynak de olyan hegyibeszédeket kapna hogy ihaj. Remélem tudnék rá hatni.
Párom szülei: lehet hogy szemétség, de el nem ítélhető módon elmondanám a páromnak aztán kezdjen az infóval amit akar. (Ez az egyetlen helyzet az összes közül amihez semmi bevonódásra nem lennék hajlandó érzelmileg mert a legkevésbé sem érint.)
Testvér, barát: ez a kibicnek semmi sem drága esete. Lehet hogy falaznék ha fiatalok és csak járásról van szó és nem családok és gyerekek sorsáról.
Bárkinek.
Nekem a barátnőm a barátnőm és nem a férje. A testvérem a testvérem és nem a férje. A gyerekem a gyerekem és nem a párja. A párom szülei azt csinálnak, amit akarnak, semmi közöm hozzá. A szülőket nem tudom, mert csak anyám van, szóval ez utoljára gyerekkoromban lehetett kérdés. Anyám szerint nem falaztam apámnak😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!