Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinek falaznál és miért?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek falaznál és miért? Akinek nem, miért nem?

Figyelt kérdés

Megcsalás történik a családi, rokoni, baráti körödben.

Kinek falaznál, akár csak hallgatással, akár aktív segítséggel is?

Fontos! Kérlek a nemed is írd le!

És csak őszintén válaszolj, ennek nincs tétje.

A.: Szülőd.

B.: Gyereked.

C.: Párod szülei.

D.: Testvéred.

E.: Legjobb barátod.

2023. nov. 22. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
olyan miért nincs, hogy egyiknek se?
2023. nov. 22. 21:11
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem egyedül a saját szüleim esetében nem lennék hajlandó falazni, mert ott egyenlő a viszonyom a két féllel. Az összes többi esetben a pár egyik tagja közelebb áll hozzám, mint a másik, illetve anyós-após esetében simán csak ki akarnék maradni belőle, úgyhogy nem szólnék bele, de a férjemnek elmondanám.
2023. nov. 22. 21:13
 3/13 A kérdező kommentje:

1.

"Akinek nem, miért nem?"

2023. nov. 22. 21:17
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Nèzd kortòl független, vannak olyan dolgok amibe senki nem szòlhat bele, ez is olyan. Mindenki maga tapasztalja az èletèt ès mègha rossznak làtjuk is akàr a megcsalàs miatt, nincs jogunk beleszòlni! Ha a gyermekemről lenne szò mèg akkor sem!
2023. nov. 22. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:

Szulonel mondanam, hogy ne hasznalja ki a masikat, vagy o mondja el vagy en.

A gyerekemet megnevelnem, es hatnek ra.

Na ez veszesebb, mert nem sok kozom van hozzá, nem hozzam tartoznak. Talan ugy rendeznem a dolgokat (fu alatt) hogy a ferjem rájöjjön.

Amikor a tesóm csalt, annyit mondtam h szegyelje magat en nem falazok neki, aztan szakitott is. Nem hulyitette utana a lanyt.

Baratnomnek tudtom nelkul falaztam, azt mondta otthon hogy hozzam jon de a szeretojevel volt... Nem buktattam le, de probalom mindig lebeszélni a csalasrol.

2023. nov. 22. 21:22
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Egyiknek se. Elítélem a megcsalás, így nem fogok asszisztálni se hozzá senkinek.
2023. nov. 22. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:

50F vagyok.

Egyiknek se falaznék. Nem szaladnék a megcsalt félhez, hogy mit tudtam meg a párjáról, de nem falaznék, vagyis pl.

- nem igazolnék hamis alibit;

- nem működnék közre semmi olyan megjátszott jelenetben, aminek az lenne a célja, hogy a párja gyanakvását elaltassuk;

- nem adnék át semmilyen üzenetet, ajándékot vagy tárgyat a szeretőjének az illető megbízásából.

2023. nov. 22. 21:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Szüleim: nem falaznék én nem segítenék. Bármelyik is az, azt mondanám hogy befejezi, vagy elmondja vagy elmondom én.

Gyerekem: még nem tudom, kicsi. Ami biztos hogy nem falazok és nem segítek. Nem fenyegetném azzal hogy elmondom a kislánynak de olyan hegyibeszédeket kapna hogy ihaj. Remélem tudnék rá hatni.

Párom szülei: lehet hogy szemétség, de el nem ítélhető módon elmondanám a páromnak aztán kezdjen az infóval amit akar. (Ez az egyetlen helyzet az összes közül amihez semmi bevonódásra nem lennék hajlandó érzelmileg mert a legkevésbé sem érint.)

Testvér, barát: ez a kibicnek semmi sem drága esete. Lehet hogy falaznék ha fiatalok és csak járásról van szó és nem családok és gyerekek sorsáról.

2023. nov. 22. 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:
29%

Bárkinek.

Nekem a barátnőm a barátnőm és nem a férje. A testvérem a testvérem és nem a férje. A gyerekem a gyerekem és nem a párja. A párom szülei azt csinálnak, amit akarnak, semmi közöm hozzá. A szülőket nem tudom, mert csak anyám van, szóval ez utoljára gyerekkoromban lehetett kérdés. Anyám szerint nem falaztam apámnak😕

2023. nov. 22. 21:56
 10/13 anonim ***** válasza:
17%
A testvéremen kívül mindenkinek falaznék akár aktívan is - egy ideig. Csak rövid távon. Nem jó egy olyan konfliktust felvállalni, ahol aztán rajta csattanhat az ostor feleslegesen.
2023. nov. 22. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!