Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van a barátnőmnek két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a barátnőmnek két telefonja? A leírtak intő jelnek számítanak?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek két telefonja van.

Alapvetően nem lenne semmi gondom ezzel az egésszel. Beszélgettünk egyes témákról és többször szóba jött, hogy van egy másik telefonja, amit nem használ. Emlékeim szerint azt is mondta már, hogy nem működik.

Mivel voltak bizalmi gondjaink - rajtunk kívülálló okok miatt sok volt a keverés -, ezért mindig azzal jött nekem, hogy szívesen odaadja a - használatban lévő - telefonját, átnézhetem, semmit sem találok benne. A lényeg az, hogy végül mindketten megosztottuk egymással a telefonunk jelkódjait arra hivatkozva, hogy nincs titkolnivalónk.

A másik telefonját viszont folyamatosan magával hordja, pedig privát, nem munkahelyi készülék. Elkezdett motoszkálni bennem a kisördög, hogy a nagy "átláthatóság" csak egy illúzió, lehet ezt a telefonját is használja, holott elvileg nem csinálja.

Ránéztem a telefonjára kíváncsiságból. A jelkód teljesen más és a telefont folyamatosan feltölti, tehát nyilván használja valamire. Egyszerűen nem akarok rákérdezni mire, mert nem akarok rossz érzéseket kelteni.

Az egész gondolatmenetem abból indult ki, hogy múlt hétvégén nem találkoztunk és furcsa volt. Előtte a használatban lévő telefonján én voltam a háttérképe. Amikor hétfőn együtt aludtunk, akkor mutatott a telefonján valamit és láttam, hogy lecserélte a háttérképét egy sablonra, eltüntetett a telefonjáról. Ráadásul aznap a nővérétől jött elvileg hozzám, viszont teljesen ki volt öltözve. Kérdeztem is, hogy hogyhogy ennyire kicsípte magát, de csak annyit mondott, hogy a testvérével mindig kiöltöznek egymáshoz. Pedig csak 1 utcával lakik lejjebb...

Rákérdeztem a háttérkép cserére és azt mondta véletlenül történt. Ez bennem iszonyatosan rossz érzést keltett, nem értettem. Ha véletlenül el is állítaná - ami cseppet sem egyszerű -, akkor miért nem cserélte vissza azonnal? Véletlenül senki sem csinál ilyet szerintem.

Nagyon furcsa nekem ez az egész és olyan érzésem van, mintha valami menne a háttérben.

Eleve rossz tapasztalataim vannak nők terén és nehezen bízok meg benne, bár ő is átment ugyanezeken a dolgokon.

2023. nov. 21. 11:32
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

#6. Lehet, hogy éretlen vagyok, de az a tapasztalatom, hogy a hátam mögött mindig kever valamelyik nő.

Eddig ketten csaltak meg, ugyanezt a technikát alkalmazva. Hülyére veszik a férfiakat, mert a saját bizalmatlanságuk miatt több vasat akarnak a tűzben tartani, hogy biztonságban érezhessék magukat.

2023. nov. 21. 11:48
 12/33 anonim ***** válasza:
44%

10

Akkor se az a megoldás, hogy a csaj megcsalja. Ilyenkor előbb szakítania kéne.

2023. nov. 21. 11:53
 13/33 A kérdező kommentje:

Na, majd kiderül.

Nyilván nem itt kéne kérdeznem. Abban szerintem a legtöbben egyetértenek, hogy a leírtak elég furcsa dolgok. Kiderítem, aztán megírom.

A kommunikáció megoldás lehetne, de ha hülyére vesz, azt úgy sem mondja el.

2023. nov. 21. 11:55
 14/33 anonim ***** válasza:
94%
A kisördög a gond.. ha az ott van akkor minden úszik..
2023. nov. 21. 12:08
 15/33 anonim ***** válasza:
51%
És az véletlen se jut eszedbe, hogy hagyd el és hagyd a kapcsolatosdit egy jó darabig?
2023. nov. 21. 12:30
 16/33 anonim ***** válasza:
96%
Miért ilyen nőket választasz?
2023. nov. 21. 12:45
 17/33 anonim ***** válasza:
82%

"Mivel voltak bizalmi gondjaink - rajtunk kívülálló okok miatt sok volt a keverés -"

Szerintem ilyen nincs, főleg nem egy négy hónapos kapcsolatban. Vagy bízunk egymásban vagy nem. Nincs olyan személy, aki kétségbe tudná vonni a bizalmamat a párom iránt, tehát kavarhat bárki bármit, ez semmit nem változtat a bizalmamon. Itt inkább arról van szó, hogy ti egymásban nem bíztok, felesleges külső tényezőkre fogni.

Azon nagyon komolyan elgondolkodnék a helyedben, hogy miért futsz bele harmadik alkalommal is egy (valószínűleg) hűtlen nőbe!? Lehet, hogy mielőtt valakivel párkapcsolatba kerülsz, először a saját fejedben kéne rendet tenni és csak akkor ismerkedni, ha bízni tudsz másokban.

2023. nov. 21. 14:46
 18/33 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon gyerekes ez az egész. Én ott tenném ki a férfit amikor meg akarja nézni a telefonomat. Semmi köze hozzá, nekem se az övéhez. Ha szerinted minden nő megcsal és ezt a 2 telefonos módszert használja akkor inkább ne ismerkedj vagy max. olyannal akinek csak vezetékes telefonja van.
2023. nov. 21. 14:50
 19/33 anonim ***** válasza:
72%

Jó, azért nem ítéljük már el a kérdezőt, tényleg baromi furcsa, amit a nő művel a másik telefonnal, nem hiszem, hogy másban nem merülne fel, hogy valami nem stimmel.

Nekem egy férfi kollégám csinálta ezt, volt a munkahelyi fiókjában egy telefon, amin napközben a szeretőjével csacsogott, aki egyébként szintén nálunk dolgozott, csak egy másik irodában, viszont friss házasként ő sem akart lebukni a férje előtt, így megpróbálták minél jobban titkolni, persze senki nem volt hülye a cégnél. Kicsit sem volt feltűnő, hogy reggelente a cégtől pár utcára együtt ücsörögtek és kávéztak a fickó autójában. (Azt hitték, jól elbújtak, de a buszról pont oda lehetett látni, amivel bejártam.)

Szóval, sajnos igenis benne van a pakliban, hogy ezért kell másik telefon.

2023. nov. 21. 14:56
 20/33 anonim ***** válasza:
35%
19. női válaszolók vannak többségben, nem nézik szívesen, hogy egy nőtársuk lebukott
2023. nov. 21. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!