Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a barátom soha nem jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom soha nem jön hozzám hanem azt esetek 95%-ban én megyek hozzá, és ha jön is csak sok könyörgés után, az lehet egy intő jel?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt de amikor találkozunk folyton én megyek hozzá. Örökké Ő hív magához. Amióta együtt vagyunk csak 2x volt nálam és azt is csak hosszú kérlelés után lépte meg. Ő városban lakik én meg faluban. Igaz nincs jogsija, de simán megtudná oldani....Én viszem mindenhová őt. Sokszor megbántott ezzel és szót is tettem róla. Mindig az igérgetéssel maradtam és azzal hogy végül mindig én mentem el hozzá..
2023. jún. 10. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Igen, elég intő, és ha jobban megkapirgálod a témát még több negatív dologra fogsz rájönni, és még fájdalmasabb lesz ráébredned a valóságra.
2023. jún. 10. 13:37
 2/6 A kérdező kommentje:
A barátnőm meg közeli ismerőseim azt mondták hogy ha a férfi főleg a kapcsolat elején nem tesz meg mindent és nem udvarol, akkor nincs amit tőle várni... de én azért reménykedek hogy csak idő kérdése és felébred hogy mit veszít ha nem ad bele jobban apait-anyait
2023. jún. 10. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Reménykedj nyugodtan, ha van hozzá kedved és energiád, majd meglátod, hogy hiábavaló volt az egész. 🤷‍♀️
2023. jún. 10. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Ne vidd házhoz a pncit.
2023. jún. 10. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tök fölöslegesen remenykedsz, csak az idődet pazarolod. Hagyd a francba, majd jönni fog egy olyan srác, akivel valóban kölcsönös lesz minden.
2023. jún. 10. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak az idődet pazarlod ilyen emberrel, és még jobban sérülsz mennél hosszabb időt töltesz el egy ilyen helyzetben.
2023. jún. 10. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!