Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exek, intő jelek?
Olyan sztorikat szeretnék olvasni, ahol az exnek voltak furcsa dolgai, nektek pedig jött a felismerés, hogy mégsem akarjátok a kapcsolatot.
Egyik exem koncert után összeszedte a megmaradt söröket, összeöntötte egy pohárba és azt itta. Azt mondta, így olcsóbban megússza. Ledöbbentem, ennél igényesebbnek gondoltam a srácot, mondtam neki ez túl sok, plusz nem akarok valamit elkapni.
#1: a kettő nem zárja ki egymást, ha párszor bukott🤣
#2: legalább rájött.
#3 Igazából nem zavart, meg is értem, mert lehet nem feküdtem volna le vele ha előre tudom.
Csak tanulva ebből mostmár lecsekkolom. 😆
2# Erről apám jut eszembe…
Kb 4 éves lehettem amikor anyámékkal + a papámmal elmentünk valami rokonokhoz, akik 40-50 kilométerre laktak tőlünk.
A nap végén beült a papám a hátsó ülésre, apám pedig a volánnál ült. Anyám beültetett engem a kocsiba, bekötött, majd becsukta az ajtót, abból a megfontolásból, hogy beül előre az anyósülésre, majd go haza.
Aha, persze. Amint anyám beültetett engem és becsukta a hátsó ajtót, (ráadásul apám mögött ültem) apám gázt adott és elhajtott. Szent meggyőződése volt, hogy anyám hátul ül velünk.
Kb 20-25 perc után, 20 kilométerrel odébb tűnt fel, hogy anyám bizony ott lett hagyva. :D
Mai napig rejtély, hogy hogy nem tűnt fel nekem (oké, kicsi voltam, de akkor is) és a papámnak + apámnak, hogy nem ül az anyám a kocsiban. xD Papám jött rá így is, mivel meg akarta csiklandozni anyámat hátulról és amikor odanyúlt, megdögönyözte a levegőt. :DD
Egyből visszafordultunk, majd egy kis keresgélés után ráleltünk anyámra… Hát, amilyen vita volt utána, megbántuk hogy visszamentünk érte. XD
Válás nem lett, de azért eléggé félt mindenki hazafele jövet.
Amúgy nálunk nem szokatlanak az ilyesmik, elég furcsa család vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!