Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez igy? Minden kapcsolatban lévő férfi, plàne hosszabban lévő, vàgyik màs nökre is.
Azért nem mondom, mert a lelkem mélyén sem vagyok olyan.
Tudom, hogy van ilyen. Férfi és nő is. De ne állíts ilyet. Ne általánosíts. Kezdve ott, hogy nem is ismered az összes férfit a Földön.
Mondjuk ez igaz! Egyébként köszönöm a vàlaszt. Én csak olyan férfiakat ismerek akik ilyenek. De komolyan örülök, hogy van a férfiak között is olyan aki nem ilyen! Mondjuk az okàra kivàncsi lennék, hogy akiknek eszébe sem jut, hogy miert? A neveltetésük, a feleség irànt érzett érzelmek,
miatt. Sok pàrkapcsolatban vannak kivetnivalok, es nyilvàn ez nem egy ok màsik viszonyba kezdeni!!!!
De gondolom az ilyen hàzassàgban élőknek hamarabb eszébe jut-ha nem is a megcsalàs, de, hogy mi lett volna ha egy olyannal van együtt ami pàrja rossz oldalànak ellentéte. Szeretnék erről a témàról tóbbet tudni, de nem igazàn lehetséges. Igy köszönöm a vàlasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!