Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nő fèrfi baràtsàg? Pròblèmàm a megjegyzèsnèl.
Nèhàny hònapos kapcsolat, a hölgynek van egy amolyan baràt, aki elèg sok mindenben segìt, segített, hàz körűli dolgok, autò javìtàs stb. Mèg nèhàny bùtòrt is ő vàsàrolt.
Persze időközben kiderült, mert nem hagyott nyugodni a dolog, hogy szeretők is voltak.
A kèrdès lehetsèges, hogy megmaradtak "csak" baràtoknak? Lètezik olyan fèrfi, aki mindent megtesz egy volt szeretőjènek, első szòra, időt, pènzt nem kìmèlve.
Nekem ez kissè furcsa.
Az előző kapcsolatom is megcsalàs miatt ment szèt, tehàt lehet, hogy èn gondolom tùl.
37 èves fèrfi vagyok.
4-es kifejtenèd?
Mem voltam mèg ilyen èlethelyzetben.
Én nőként azt tapasztaltam,hogy nem igazán létezik semmiért egészen,Szabó Lőrinci magasságokban repkedve.
Tehát sok férfi abszolút nem tesz ennyi energiát abba az ügybe,amiből nem profitál,másként fogalmazva nem kap semmit az ő Szépségétől.
Ugyanez természetesen fordítva is igaz,tehát nyilván nem hívogatok napi szinten például egy pasast,akihez semmi közöm amúgy és nem is ad semmit semmilyen téren (testiség vagy érzelmek).
Létezik ffi-nő barátság, de ritka. Viszont akik már szexeltek egymással, azokat nem tudom barátoknak tekinteni, mert én nem dugok a barátaimmal.
Én odafigyelnék erre az biztos. Legtöbb esetben a pasik lapulnak/reménykednek. A nők végülis előfordulhat, hogy egy idő után semlegesen az irányukba, viszont az nem egy barátság, ahol a pasi megdugná a nőt, ha alkalma lenne rá
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!