Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki…. ?
A barátommal 1,5 éve járunk,de amióta Pestre jár dolgozni/tanulni (tanul és kap erte pénzt),nagyon megromlott a kapcsolatunk. Pénteken délután jon,majd vasárnap este megy vissza koliba. Nagyon megvisel a dolog,mivel ezelőtt 0-24ben szó szerint együtt voltunk. Iskolában,nálunk,stb….
Nos amióta oda jár nagyon megváltozott,viselkedesileg is. Egyre bunkóbb,nem mutatja ki az érzéseit,hisz idézem “ugyis tudod hogy szeretlek,szép vagy stb…nem fogom 100x-or mindennap mondani”
Aztán jöttek a hazugságok,és sorolhatnám….
Na de a kérdés arra irányult,hogy a hetekben megismertem egy fiút,akivel az érdeklődési köröm is egy,jól elvoltunk stb…
Megcsokolt a srac a multheten,és azóta nem mondtam el a paromnak. Azt mondtam,megpróbált csókolni de nem engedtem,viszont ez nem igaz.
Nem tudom hogy mondjam el neki. Én nem csokoltam vissza,viszont nem toltam el magamtól a fiút.
Mit csinaljak??
Azóta ezt a srácot ő eltiltotta tolem,Szval vele eselytelen bármi is.
1. ribizli vagy.
2. mind a ketten bénák vagytok.
3. a 3. pasi egy görény aki olyan csajra hajt aki foglalt.
4. pasid nem bunkó csak van élete.
konklúzió:
szakítanék mind a kettőtök helyében ez már döglött kapcsolat.
Elvágysz a kapcsolatból, és hazudtok egymásnak. Ez így már nem ér semmit.
Egyébként pedig hogy tilthat el tőled bárkit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!