Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el barátnőmnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el barátnőmnek, hogy a párja kikezdett velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet hogy a barátnőm párjával nagyon jó (baráti) a kapcsolatom. Néha csipkelődünk egymással, beszólogatunk egymásnak. De még csak flörtnek se nevezném.

Ma átugrott egy pár cuccért amit kölcsönadok nekik.

Amikor a garázsban szedtem elő a dobozokat, ő végigsimogatta a hátamat.

Megfordultam, kérdőre vontam, erre megakart csókolni.

Mondtan neki hogy most menjen el és kezébe nyomtam a dobozt.

Most azon tűnődöm hogy hogy mondjam el barátnőmnek a dolgot.

Hirtelen csak vágjak a közepébe, vagy vezessem fel egy kis beszélgetéssel?

Hogy vagytok mostanában? xy nem viselkedik furcsán? mert a minap....

Ha titeket megcsalnának (vagyis megakarnának) akkor hogy "jobb ezt hallani?"

Azt hiszem én egy kis felvezetéssel jobban reagálnék (lenne idő hogy átfusson az agyamon hogy miért kérdezi, na meg hogy tényleg furcsa e mostanába)

#barátnőpárja #kikezdettvelem
2023. júl. 26. 20:02
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
91%
Ahogy érzed, de mindenképp mondd el.
2023. júl. 26. 20:08
 2/34 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez így teljesen jó lenne.

Megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy ez csak egy teszt...mivel írtad, hogy ilyen jóban vagytok a sráccal, nem lehet, hogy emiatt a barátnőd féltékeny?

2023. júl. 26. 20:09
 3/34 A kérdező kommentje:

Nem hinném. Több éves a barátságunk mindkettejükkel.

Mindenképp elmondom, ez nem is kérdés.

2023. júl. 26. 20:17
 4/34 anonim ***** válasza:
17%
En nem mondanám el. Nem szeretem a keverést! Viszont a sráccal alaposan elbeszélgetnék..! Miután elküldtem a fenébe
2023. júl. 26. 20:27
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván sehogy nem jó hallani, de a barátnőimmel együtt nőttem fel, nem hinném, hogy hazudnának ilyenben.

Ha velem történne ilyen, szólnék a barátnőmnek, hogy állítson a pasiján, mert ha legközelebb hozzám ér, tökön rúgom.

2023. júl. 26. 20:33
 6/34 A kérdező kommentje:

Attól abszolút nem tartok hogy ne hinne nekem, vagy rám haragudna.

Csak minél kíméletesebben szeretném elmondani neki

2023. júl. 26. 21:11
 7/34 anonim ***** válasza:
15%
Dugj vele.
2023. júl. 26. 21:13
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hiszi el neked az az ő dolga, te ha őt nézed, akkor elmondod, hogy mi történt. Minél tovább húzod az időt annál inkább nehezebben fogod tudni elmondani neki, lehet a féreg is jobban rád startolna és rád fogná, hogy te kezdted, te másztál rá. Tehát ne vesztegesd az időt!
2023. júl. 26. 21:30
 9/34 anonim ***** válasza:
0%

Juj semmiképp ne mond el.

Ha még 1x probalkozna akkor igen. De mond a sracnak is hogy ha megcsalja a barátnőd barkivel te el fogod mondani neki

2023. júl. 26. 21:45
 10/34 A kérdező kommentje:

Holnap talizunk, szóval csak addig húzom az időt (gondoltam ezt inkább személyesen)

Igazából azt gondolom ha már a legjobb barátnőre rástartol akkor az nem első eset.

Nem tudnék őszintén lelkiismeret furdalás nélkül a szemébe nézni ha ezt az incidenst nem mondom el neki.

Várni meg főleg nem akarok a következőig!

2023. júl. 26. 21:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!