Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Kb 1-2 honapja mondtam a feleségemnek hogy mar nem szeretem. Tejesen kiborult, napokig sirt es abban remenykedik hogy ez megfordithato. Utána elkezdett teperni, kedveskedni nekem, igergette hogy megvaltozik. Az utobbi hetekben ugy tesz mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
En viszont most sem szerettem ujra bele.
Talalkoztam egy novel akivel nagyon regen randiztam es kozel kerultunk egymashoz. Sokkal jobb vele a szex.
Nem tudom hogyan reagalna a felesegem hogy ha kitalalnek otthon. Nem mondom hogy a no miatt hagynam ott hanem azert mert nem szeretem es a szexet sem kivanom vele egyaltalan.
Birom amikor a megcsalók a másikba állnak bele.
A másik a főgonosz ugye? Te meg csak az áldozat. Hagyjuk már.
Engedd el az asszonyt majd én dugom helyetted. Csak adj elerhetoseget is! :D
Engedd meg neki hogy szabaduljon ilyen fergestől mint te jobbat érdemel. Engem :D jaaa és kívánom hogy az új nőd egy idő után jobb pasit találjon nálad és dobjon másért mint most te az asszonyt az új pinaert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!