Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Kb 1-2 honapja mondtam a feleségemnek hogy mar nem szeretem. Tejesen kiborult, napokig sirt es abban remenykedik hogy ez megfordithato. Utána elkezdett teperni, kedveskedni nekem, igergette hogy megvaltozik. Az utobbi hetekben ugy tesz mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

En viszont most sem szerettem ujra bele.

Talalkoztam egy novel akivel nagyon regen randiztam es kozel kerultunk egymashoz. Sokkal jobb vele a szex.

Nem tudom hogyan reagalna a felesegem hogy ha kitalalnek otthon. Nem mondom hogy a no miatt hagynam ott hanem azert mert nem szeretem es a szexet sem kivanom vele egyaltalan.

2023. máj. 8. 06:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem beszelni kéne hanem pakolni elkoltozni. Minek forgatod benne a kést? Nem ő a hibás, szimplán neked változott csak meg a véleményed. Ő volt a nagy ő. Mármeg nem az. Pakolj es huzz el ne a másikon verd le nem a másikat kell degradálni.
2023. máj. 8. 07:21
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Birom amikor a megcsalók a másikba állnak bele.

A másik a főgonosz ugye? Te meg csak az áldozat. Hagyjuk már.

2023. máj. 8. 07:24
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem váltok el? Nem kell negjatszani, hogy minden rendben. Ha egyszer ő úgy csinál mintha mi sem történt volna, le kell ullni vele és közölni, hogy nálad ennek tényleg vége. Ezzel csak a benne találsz reményt, hogy van esély arra, hogy helyrehozzatok.
2023. máj. 8. 07:31
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Mivel nem váltál el, ezért rohadt féreg vagy.
2023. máj. 8. 08:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el, hogy nem szereted, válni akarsz. Ennyi. De hiába nem mondod el egyébként, hogy félreléptél rá fog jönni, úgyhogy azt is inkább elmondhatnád.
2023. máj. 8. 09:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Légy férfi! Ne sumákolj összevissza, hanem lépj le méltósággal. És ne bántsd a volt feleséged. Ő a szenvedő fél. Te nyersz, ő veszít.
2023. máj. 8. 18:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ő lesz az áldozat, ha ezt folytatod.
2023. máj. 8. 18:01
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
#6 Ő nem veszít, hanem nyer azzal, hogy ilyentől megszadul.
2023. máj. 8. 19:44
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

Engedd el az asszonyt majd én dugom helyetted. Csak adj elerhetoseget is! :D

Engedd meg neki hogy szabaduljon ilyen fergestől mint te jobbat érdemel. Engem :D jaaa és kívánom hogy az új nőd egy idő után jobb pasit találjon nálad és dobjon másért mint most te az asszonyt az új pinaert.

2023. máj. 8. 21:42
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 az asszony nem szeret dugni szoval ezt mar itt elbuktad.
2023. máj. 9. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!