Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy meztelenül szoktam lenni a szobámban fürdés után?
Imádok fürdés után meztelenül lenni a szobámban (kb 21:30 körül szoktam fürödni) a szüleim nem tudnak róla, hogy ilyet csinálok.
Azért is akarom, hogy tudják mert annyira nem jó, hogy álladóan figyelem, hogy mikor van valami mozgás és amikor hallok valami mozgás akkor gyorsan felveszem a gatyámat. Mondjuk amióta csinálom (kb 1 éve) szerencsére sosem jött be valaki amikor meztelenül voltam. Vagy tegyek ki egy kis táblát a kilincsre, hogy meztelenül vagyok ne gyere be vagy kopogj. Ti hogyan mondtátok el ezt ha csináltok ilyet vagy valami hasonlót, hogy meztelenül szerettek lenni otthon vagy bármilyen meztelen témát? 18/F
Elég gaz ha a szüleid kopogós nélkül be lépnének a szobadba este fel10 után úgy hogy konkrétan felnőtt ember vagy …
Én a helyedben kiraknek egy táblát az ajtóra ezzel a szöveggel :
“Kopogj, ha nem akarsz szívinfarktust kapni”
Valószínűleg megkérdeznek miért , erre fapofaval azt mondanám hogy fürdés után jól esik kicsit meztelenül lenni - ezért !
Nyugodtan elmondhatod, bár nem értem, hogy miért kell erről egyáltalán "vallanod"?
Úgy vagy a szobádban, ahogy akarsz, mert Normáliséknál alapdolog a kopogás.
Velem ez soha nem fordult elő, mert mindig olyanko csináltam, csinálom, amikor tudom hogy úgy se nyitbak be.
Szerintem kérd meg őket, hogy előbb kopogjanak mielőtt benyitnának. Ha nem teszik és rádnyitnak, legközelebb már biztos kopognak. De én nem aggódnék különösebben. Elvégre, minden szülő látta már a gyerekét meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!