Máshol van olyan ahol fürdés meg wc-zes közben rendszerint bemennek a családtagok?
Azonosneműek esetén nálunk igen...
De gyerekkoromban (15 évesen talán) a menzeszem nem volt rendben, így végignézte a nőgyógyászati vizsgálatot is, konkrétan széthúzta a függönyt az orvos válla felett.
Vagy próbafülkében elhúzta a függönyt, amikor csak fehérnemű volt rajtam, hogy mit szégyenlősködöm, mindketten lányok vagyunk, látott már olyat, meg valószínűleg a ruhaüzletben lévő többi ember is...
Fürdőszoba is így van, wc max 2 perc kézmosással (utána már beordítanak kopogva vagy csak simán berontanak, hogy belefulladtál a wc-be?) Fürdés se zavarja anyámat, simán jön-megy, nyitva hagyva az ajtót.
Egyszer felszereltem egy zárat a fürdőszobára, de visítva leszedték és megvertek érte. Ezután leszedték a szobám ajtaját is, mert tuti rejtegetek valamit.
Valahányszor átöltöztem... vagy az anyám, nagyanyám, unokahúgom végignézte (nagy családi ház, 3 család együtt). Már attól hányingerem van ma már, hogy fürdőruhában látnak.
Anyám: kövér vagy, nagyanyám: mutasd a melled, de ronda, nekem a te korodban szebb volt, unokahúg: én annyival szebb vagyok nálad.
Beteg, roppant beteg családom van.
Mennyi beteg ember van. Te jó ég!
Nem, nincs ilyen. Kivétel, ha valaki már nem bírja visszatartani. De ez nagyon ritka, viszont megesik még 2 fürdőszoba esetén is egy 4 tagú családban.
De, hogy embereket még ott sem hagy béken a családjuk, ez elképesztő.
Anyám szinte mindig. Amint ráültem a wc-re nyílt az ajtó, mert neki mindig akkor kellett bekrémeznie magát, vagy figyelnie kell a mosógépet, hogy mos, mert nem tetszik neki, vagy biztos akkor kellett valami a fürdőből.
Volt olyan, hogy lerángatott a wc-ről, mert neki nagyon kell pisilni meg olyan is, hogy pont akkor akart fürdeni, és mondja, hogy "szarjak" nyugodtan, őt nem zavarja.
Ha bezártam az ajtót lekapcsolta a villanyt.
Idióta, gyogyós, qrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!