Nálunk ilyen sose volt, még azonos neműek esetén sem, hogy bemászkáltunk a másikhoz amikor az a saját tisztálkodását végezte a fürdőben... ez nagyon beteg, hogy ilyet megcsinálnak a szülők. Úgy tűnik nekem intelligensebbek jutottak ezen a téren. :D
Egyszer történt, hogy a sima wc foglalt volt és apám nem bírta a hasmenését visszatartani, na akkor egyszer beengedték mert tényleg hallatszott a hangján, hogy mindjárt be***rik. :D DE ilyen is csak egyszer fordult elő a 20 év alatt míg otthon laktam.
25/f
2018. máj. 26. 14:51
12/19 anonim válasza:
Beteg családok vannak. Nálunk amíg otthon laktam, mindenki sokáig szokott bent lenni (közös wc/fürdő), igy az rendszeres volt, hogy add ki/tedd ki az ajto elé a szappant(konyhában kézmosáshoz), krémet ruhát, akármit. Hosszú fürdésnél is rendszeres volt, hogy ha valakinek sürgős dolga akadt, akkor a másik addig kiment.
Meg persze mielőtt bementünk körbekérdeztünk be akar-e menni valaki...
2018. máj. 26. 14:59
13/19 anonim válasza:
Nem, mi hallottunk a kulcsról, pl.
2018. máj. 26. 15:06
14/19 Szimi_Szimi válasza:
Öcsémnek volt egy olyan időszaka, hogy mindig akkor jött be a fürdőbe amikor bugyiban voltam. Nehogy azt higgyétek, hogy azért van, mert pont akkor kell kezet mosniuk meg ilyenek. Mindenki kibír annyi időt. Az előzőek viszont tényleg betegek. Én az én esetemet inkább csak egészséges kíváncsiságnak hívom.
2018. máj. 26. 15:37
15/19 anonim válasza:
Édesanyám kopogás/minden nélkül rontott be mindig (mosógépet beindítani, dezodorért, wc-re, rendet tenni), ha fürödtem, ha WC-n voltam. Mindig vágta a meglepődött fejeket, mintha nem is ott laktam volna, vagy valami vadidegenként beültem volna rötyire...
2018. máj. 26. 16:08
16/19 anonim válasza:
fürdésnél soha, wcnél volt de 2 wc-nk van. igy ha épp nem tél van valaki kimegy hátra.Mielőtt jön pár hülye ,hátul a garázsoknál is normális wcnk van
2018. máj. 26. 23:30
17/19 anonim válasza:
Anyukámnál ha tusol bemegyek ha szennyest rakok,vagy mosakszok,ő is beszokott. bátyámnál,apumnál nem ez nyilvánvaló.
Se apu tesomhoz se forditva. Wc-vel ilyen gondunk nincs.
2018. máj. 26. 23:31
18/19 anonim válasza:
Soha nem megyünk be egymáshoz, igaz, külön van a klotyó, és külön a fürdőszoba. De pl. vécézés után olyankor a konyhában mosok kezet (rendesen, mosogatószerrel adott esetben), de még egy kézmosásra sem megyek be a fürdőszobába, ha valaki ül a kádban (férjem vagy lányom).
Alap dolog, ennyire tartsuk tiszteletben a másikat.
2018. máj. 27. 10:04
19/19 anonim válasza:
6 tagú család vagyunk, vegyesen fiúk, lányok, apám kivételével mindannyian ki-be mászkálunk wc és fürdés közben is. Bemegyek kezet mosni, miközben a másik wc-n van, vagy fürdik, és viszont. Ha én zuhanyzok, sokszor bejön a tesóm, leül a wc-re és beszélgetünk. Nekünk ez nem fura családon belül, másnál persze nem csináljuk ezt, páromhoz sem mászkálok be. Lehet, hogy betegnek tűnik, de amúgy nem az :D Nekünk így természetes, nincs ebben semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!