Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El mondjam vagy nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mondjam vagy nem kellene bele szólnom ?

Figyelt kérdés
A legjobb barátom csaját rajta kaptam hogy egy kocsiban egy másik csávolval.... Nahh ..... Ők nem láttak meg de én csináltam egy képet. 6 éve házasok mit kellene tennem ?
2023. jan. 7. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem hiszem, hogy ott szexeltek, ahol mások nyugodtan sétálgatnak:D
2023. jan. 7. 14:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Én se vagyok ártatlan hogy őszinte legyek 😅 ez egy kis szexelős hely általába oroszokat hordanak oda az emberek
2023. jan. 7. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

"rajta kaptam"

Nem kaptad rajta őket, ha nem láttátok egymást.

Csak személyiségi jogokat sértő képet készítettél róluk, és azt sem tudod, hogy ez mire kellett.

Gondolkozz.

Én a helyedben szólnék a barátomnak (aki lehet, hogy tudja, és lehet, hogy ő is csalja a feleségét), de a képpel nem dicsekednék.

2023. jan. 7. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Most akkor a csaja vagy a felesége?🤔
2023. jan. 7. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Most a csaja vagy a felesége? Kicsit elbénáztad a kamut. A csaja akivel 6 éve házasok, vicces.

A nők nevében írkáló trollok is így szokták elbénázni, a barátom így, a barátom úgy, aztán "amúgy x éve házasok vagyunk".

2023. jan. 7. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
Mutasd meg neki
2023. jan. 7. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Én megmutatnám. Én is akarnám, hogy a legjobb barátom mondja el nekem, és ne vegyen részt az árverésemben.
2023. jan. 7. 18:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a normális tanácsot
2023. jan. 7. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Ezt most komolyan kérdezed?? A legjobb barátodról van szó! Azonnal küldeni kellett volna neki a képet a címmel együtt, had égjen a csalfa liba feje. Gondolkodás nélkül.. de szerintem a kép után én még be is kopogtam volna a kis ribizlinek mosolyogva, hogy “Hello, szia ”!
2023. jan. 8. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!