Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom? Mit tegyek? Elmondjam vagy ne mondjam?
Én elmondanám.
Egyrészt, ne emésszen fel a bűntudat.
Másrészt, egy őszinte kapcsolatnak van csak értelme.
Harmadrészt, itt te voltál a hibás, akkor is, ha bánod. Meg kell adnod az esélyt, hogy a helyzet ismeretében eldönthesse, hogy mit szeretne, meg tud-e bocsátani. Fordított esetben te is tudni szeretnéd ezt szerintem.
Összegezve, egy hazugságra épülő kapcsolatnak nem látom értelmét.
Nem opció, hogy nem mondod el. Főleg, mert szemétség és mert ennyire bánt. Nem tudnád titkokba tartani előtte és depressziós is lennél emiatt.
Egy csók nem szép dolog, de talán nem is a világ vége. Én mindenképpen azt mondanám, hogy mond el neki és kérj bocsánatot. Ha szeret téged akkor valószínűleg megbocsájt neked.
Szerintem sem a világ vége. Nem helyes, ne csináld többet, de ettől nem leszel hatalmas r.banc.
Semmi nem ilyen fekete-fehér, távkapcsolatban nehéz benne lenni.
Azért lenne jobb elmondani neki, mert ha téged ennyire bánt, akkor neki is fel fog tűnni.
"nem hiszem, hogy egy ilyen semmiségért felkéne rúgnom a kapcsolatom"
Ezt hadd döntse el a párod, hogy ez semmiség, vagy sem. Ha neki is semmiség, nincs mitől tartanod. Ha szerinte ez súlyosabb, akkor pedig legyél felnőtt és értsd meg, hogy a tetteid következményekkel járnak. Mindenképp mondd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!