Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kiheverni, miért tette ezt?
A barátom mint kiderült, vegig csalt, későn tudtam meg, es nem tőle, ő vegig tagadta. Gondolom azért, hogy legyen akinek beadja a meséit es erezze magát okosnak
Egy vele egykorú nővel csalt, kapcsolatunk elejétől. Kiderült, hogy az előttem levő barátnőit is azzal csalta, akikkel szinten hosszú kapcsolata volt, 5 ev, 3 ev stb. Velem 2 evet töltött el, en vagyok az utolsó barátnője, minden eddigi kapcsolata rosszul vegződött , emiatt a nő miatt, aki tudott az összes nőről aki eddig volt es rólam is.
Kiderult, hogy a nő nem akart kapcsolatot a barátommal csak szexet es emiatt a baratom “leckéztette” újabb barátnőkkel, de a nő nagyon el volt telve magával, hogy ő a legjobb es abban a tudatban volt, hogy a barátomnak azért van más nője mert ő nem áll kötélnek, legalábbis ez volt neki mondva.
Azóta szakítottam, de ezt feldolgozni nem semmi.
Fogalmam sincs, milyen választ szeretnél. Erre nem is nagyon lehet mit mondani.
Tanulj a naivitásodból a következő kapcsolatra felkészülve.
Elmondom hogy működik ez.
A nők összejönnek szintjük feletti férfiakkal, akiknek logikus módon ők nem elegek, csak azért kellenek a férfinak, hogy legyen valami biztos punci a többi között, vagy legyen kiszolgáló személyzet otthon. Ezek után szándékosan nem veszik észre az intő jeleket, mivel úgy érzik végre kifogták az álompasit, aztán meg csodálkoznak, hogy "wow, nem voltam neki elég. KI GONDOLTA VOLNA..."
Ez a nagy helyzet, ideje felébredni neked is és az összes ilyen álomvilágban élő nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!