Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mennyi időbe telik kihevernetek egy szakítást egy több éves kapcsolat után?
Nekem a korábbi leghosszabb kapcsolatom 1 év volt ( 19-20 éves korom között). Én szakítottam, és utána 2 évvel mertem elkezdeni randizni. Erősen közrejátszott, hogy a kapcsolat vége elég csúnya volt, az akkori vőlegényem megcsalt, és meg is ütött, így volt egy nagy adag félelem is bennem a férfiak iránt. Ezért tartott sokáig továbblépni.
Ennél hosszabb kapcsolatom ami szakítással végződött nem volt. Most már 13 éve a férjemmel vagyok együtt.:)
37/N
Első párkapcsolatomnak 4.5 év után lett vége karácsonykor. Az utolsó fél évben megcsalt, hazudott többször is, mégis neki kellett kimondania hkgy vége van. Az első hónapban majdnem belehaltam, a másodikban elkezdtem felépíteni a lerombolt önbecsülésem most pedig egy iszonyatosan kedves és aranyos lánnyal ismerkedem, aki kezd kirángatni a szarból és elfogadja hogy kicsit lassabban haladok.
23f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!