Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kb. mennyi időbe telik kihever...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb. mennyi időbe telik kihevernetek egy szakítást egy több éves kapcsolat után?

Figyelt kérdés
A nemeteket is írjátok oda légyszi

2023. márc. 11. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

1-453 hónap.

Nemetek.

2023. márc. 11. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Nekem a korábbi leghosszabb kapcsolatom 1 év volt ( 19-20 éves korom között). Én szakítottam, és utána 2 évvel mertem elkezdeni randizni. Erősen közrejátszott, hogy a kapcsolat vége elég csúnya volt, az akkori vőlegényem megcsalt, és meg is ütött, így volt egy nagy adag félelem is bennem a férfiak iránt. Ezért tartott sokáig továbblépni.

Ennél hosszabb kapcsolatom ami szakítással végződött nem volt. Most már 13 éve a férjemmel vagyok együtt.:)

37/N

2023. márc. 11. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Első párkapcsolatomnak 4.5 év után lett vége karácsonykor. Az utolsó fél évben megcsalt, hazudott többször is, mégis neki kellett kimondania hkgy vége van. Az első hónapban majdnem belehaltam, a másodikban elkezdtem felépíteni a lerombolt önbecsülésem most pedig egy iszonyatosan kedves és aranyos lánnyal ismerkedem, aki kezd kirángatni a szarból és elfogadja hogy kicsit lassabban haladok.

23f

2023. márc. 11. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Ha ez volt az első akkor kicsit több idő. Nekem 1 év kellet mire jobban lettem az első szakitas utan. De utánna mar eleg volt 2-3 hónap és mar jobban lettem. Nyilván eszedbe fog jutni még sokszor, de mar nem leszel annyira padlón. Tudom ajánlani a Frontint nagyon jo nyugdtató hatasa van és jobban fogsz tudni aludni tole.
2023. márc. 12. 01:49
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
27/f
2023. márc. 12. 01:49
 6/7 anonim ***** válasza:
32%
Kinek?
2023. márc. 12. 06:12
 7/7 NTBS ***** válasza:
100%
Kb. 6 évig voltunk együtt. Házasság lett belőle. Bő egy év volt mire kihevertem. 37F.
2023. márc. 15. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!