Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt találtam a párom telefonnjába mit jelenthet ?
Én már írtam.
Mivel neked úgy nem jó hogy eddig tudtunk talizni délelött vagy délután amit mind ketten meg tudtuk oldani úgy hogy senkit nem bántottunk meg vele de ha te többet akarsz akkor csak egy megoldás van szerintem hogy mindketten fügetlenek leszünk ês minden este együtt még ha a gyerekek miatt nem is költözünk össze.
De gondolkozál te is rajta hogy hátha te találaz valami jobbat.
Én már nagyon sokat gondolkoztam de csak ezt tudom.
Ne szakíts. Alazd meg magad, fetrengj a sárba, par evet es aztan majd nem fogod tudni megbocsajtani magadnak, hogy tűrtél a semmiert.
Egy embernek aki se nem tisztel, se nem szeret.
Te választásod.
Csak érdekesebbé teszed a titkos talalkakat mert miattad bújkálni kell!
Tegy ahogy jónak latod
Te leszel a gonosz boszorkány a szerető meg a hercegnő a várban.
Te leszel az ellenseg, a sivatag amin át kell menjenek, hogy össze találkozzanak.
Így megkönnyíted a szerető dolgát nem kell zoknit mosson, nem kell mutatkozzon reggel gyűrötten, nem lesz megunt, mindig frissen, kiparfümözve fognak találkozni, röpke pár órára.
Ki biztosítja nekik az izgalmat, a kalandot? TE. Így sose unják meg egymást. Okos vagy tényleg
"De nem szakitokk örőkre azt előre mondom. Ez ki maradt ezt is a párom írta a nőnek"
EZt űgy írod, mintha valami pozitívum lenne. Nincs semmi önbecsülésed? Már rég ki kelltt volna hajítanod ezt a hímrbancot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!