Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácról kiderült, hogy van barátnője. Mit tegyek?
Sziasztok!
Egy ideje ismerkedek, találkozgatok egy sráccal. Nagyon jól elvoltunk és jól éreztük magunkat. Elkezdtünk kavarni és le is feküdtünk, többször randiztunk és átjártunk egymáshoz. Én nem tudtam róla de kiderült, hogy egész végig volt kapcsolata. Mit tegyek? A srácot szembesítsem? Szóljak a lánynak, hogy tudja kivel is van együtt?
21l
Akik azt mondják hogy ne küldje el a barátnőjének..
Gyakorlatilag ti egy ember átveréséhez asszisztáltok
Persze jó tudni a körülményeket, hogy van-e gyerek, mekkora bajt okozhatok stb
De nyilván szerintem a csaj is azt szeretné tudni hogy őszinte-e vele a barátja
Hiába hurrogtok itt sokan, ilyen meg olyan genyó dolog.. Az, persze. De emberek, huszonévesek a főszereplők. Csak nem gondoljátok, hogy annyira komoly kapcsolat volt barmelyik? Fiatalon millió kapcsolat végződik azzal, hogy egyik fél másik nyeregbe ül, sőt, többször teszik a nők, hogy addig nem engednek el egy pasit amíg nem biztos a másik, vagyis már nagyban kavarnak az új pasival miközben még megvan a régi. Persze, nem szép dolog a mostani történet, félreértés ne essék, de hát 20 évesen nem egyszer átestünk hasonlón. Nem házastársak közt történt, szinte tinik és keresik az igazit.
Kérdező ha te ezt annyira komolyan vetted oké, te meglátásod ez akkor küld a fenébe és megvan. Ezek a bosszúhadjáratok semmi okosat nem szülnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!