Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A srácról kiderült, hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácról kiderült, hogy van barátnője. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje ismerkedek, találkozgatok egy sráccal. Nagyon jól elvoltunk és jól éreztük magunkat. Elkezdtünk kavarni és le is feküdtünk, többször randiztunk és átjártunk egymáshoz. Én nem tudtam róla de kiderült, hogy egész végig volt kapcsolata. Mit tegyek? A srácot szembesítsem? Szóljak a lánynak, hogy tudja kivel is van együtt?

21l

2023. nov. 4. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Akik azt mondják hogy ne küldje el a barátnőjének..

Gyakorlatilag ti egy ember átveréséhez asszisztáltok

Persze jó tudni a körülményeket, hogy van-e gyerek, mekkora bajt okozhatok stb

De nyilván szerintem a csaj is azt szeretné tudni hogy őszinte-e vele a barátja

2023. nov. 11. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Jelen sztoriban egyetlen egy nagyon gusztustalan dolog van, méghozzá ez a pöcs, aki a barátnője háta mögött félrekefél, a kérdezőt pedig hülyíti. Na ez valóban gusztustalan! Ha már volt akkora nagy legény, hogy megcsalja a nőjét, akkor tessék szépen vállalni a következményeket is. Legyen akkor is nagy legény. Szerencsétlen csajnak jogában áll tudni mekkora féreg a pasija, én gondolkodás nélkül elküldeném neki, maximálisan megérdemli az ilyen!
2023. nov. 14. 00:00
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
Ez igen, ezt így kell. Hahaha.
2023. nov. 15. 06:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Akik azt írják, ne borítson a kérdező, mit éreznének hasonló helyzetben? Itt nem arról van szó, hogy a kérdező "klasszikus értelemben vett" szerető lett volna, hiszen ő sem tudott a barátnőről, ergo ő is baromira át lett baxva. Nem ugyanaz, mint amikor a nő úgy megy bele a szeretői kapcsolatba, hogy tisztában van vele, nincs egyedül. Ezesetben ez nem bosszú, szimplán szolidarítás. Én tuti elmondanám és fordított esetben tudni is akarnám, bármennyire fájna is.
2023. nov. 28. 01:23
 15/16 anonim ***** válasza:
37%

Hiába hurrogtok itt sokan, ilyen meg olyan genyó dolog.. Az, persze. De emberek, huszonévesek a főszereplők. Csak nem gondoljátok, hogy annyira komoly kapcsolat volt barmelyik? Fiatalon millió kapcsolat végződik azzal, hogy egyik fél másik nyeregbe ül, sőt, többször teszik a nők, hogy addig nem engednek el egy pasit amíg nem biztos a másik, vagyis már nagyban kavarnak az új pasival miközben még megvan a régi. Persze, nem szép dolog a mostani történet, félreértés ne essék, de hát 20 évesen nem egyszer átestünk hasonlón. Nem házastársak közt történt, szinte tinik és keresik az igazit.

Kérdező ha te ezt annyira komolyan vetted oké, te meglátásod ez akkor küld a fenébe és megvan. Ezek a bosszúhadjáratok semmi okosat nem szülnek.

2023. nov. 28. 08:03
 16/16 anonim ***** válasza:
A kérdező elmondhatja, ha annyira ragaszkodik hozzá. De arra ne számítson, hogy meg fogják neki köszönni. A másik lány valószínűleg rá fog haragudni, nem a pasijára. Főleg, ha az még ügyesen ki is magyarázza magát.
2023. nov. 28. 14:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!