Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyúrta, megcsal a masszőzzel a párom?
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt, a párom kb 1 éve heti-kétheti rendszerességgel jár masszázsra. Azt tudtam, hogy leveszi az alsónadrágját, thai masszázson ez így van általában, de legutóbb gyanusan viselkedett amikor hazajott, egyből ment tusolni. Máskor is egyből megy ,de most valahogy még gyorsabban beiszkolt. Na de mivel ezeket a masszazs olajokat nehéz lemosni, éjszaka amikor már aludt, megszagultam a fa*kát és masszazs olaj illata volt kicsit.
Elképzelhető, hogy csak a tusolás közben odafolyt neki vagy a masszőr (thai nő) legyúrta?
2023. nov. 3. 18:40
11/13 anonim válasza:
9: Igen, elég sok is hirdet masszázs utáni kézi levezetést. Úgy halottam persze.
12/13 anonim válasza:
Ne aggódj,ezek a lányok úgyis fiúk.
13/13 anonim válasza:
Mert csak álmában szagUlgatod, ahelyett, hogy rendesen kezelésbe vennéd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!